Populaire boeken die ik niet ga lezen…

the-selection-series

Er zijn een paar populaire boeken die ik eigenlijk niet wil lezen. Op dit moment dan. Misschien heb ik over een paar maanden wel interesse in één van deze boeken, maar nu niet.

download

The selection serie

Dit zijn echt hele populaire boeken. Het is een mix tussen the bachelor en een dystopische wereld. Ik kijk the bachelor nooit en het lijkt me ook niet zo leuk. Ik ben wel gek op dystopische boeken, maar zo heel dystopisch is deze serie volgens mij niet. Het lijken me best wel kinderachtige boeken eigenlijk.. De covers zijn wel heel mooi!

the-hunger-games-books-1-3

The hunger games

Begrijp me niet verkeerd, ik vind the hunger games films onwijs leuk! En dat is eigenlijk de reden dat ik de boeken niet wil lezen. Ik weet al hoe het helemaal gaat. Waarschijnlijk gaat het in de boeken net iets anders, maar ik heb geen interesse op dit moment. Er zijn nog zoveel andere boeken die ik wil lezen!

Twilight_book_cover

Twilight

Hetzelfde heb ik met Twilight. Ik was gek op de films en wil daarom de boeken niet lezen. Volgens mij zijn de boeken ook niet zo heel erg goed geschreven…

f9e533d0-6442-0132-17d1-0a7dfd902b7c

Pretty little liars boeken

Pretty Little Liars is één van mijn favoriete tv series. Weer een reden waarom ik de boeken niet wil lezen. Ten eerste zitten er onwijs veel boeken in de serie. De boeken zullen vast anders zijn dan de tv serie en dan ben ik bang dat ik in de war raak.

Game_of_thrones

Game of thrones

Game of thrones zijn hele dikke en volgens mij ook best moeilijke boeken. Ik kijk de serie niet, ik ben bang dat de serie te eng is. Als ik interesse krijg in deze serie dan kijk ik wel de TV serie in plaats van dat ik de boeken ga lezen.

the-lord-of-the-rings-book-cover

Lord of the rings

Volgens mij heb ik wel eens lord of the rings gezien, maar zo boeiend vond ik de film niet. Om die reden ben ik ook niet geïnteresseerd in het boek. Ook vind ik dit soort boeken heel intimiderend, omdat ze zo groot zijn.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *