Popular books I haven’t read (yet)

pizap.com14939797818151

Ik heb veel populaire boeken zoals Divergent, Harry Potter, Fangirl en the fault in our stars gelezen, maar er zijn nog steeds een paar hele populaire boeken die ik nog steeds niet gelezen heb. Vandaag laat ik weten welke boeken dat zijn en waarom ik ze nog niet gelezen heb én of ik van plan ben om ze in de toekomst te gaan lezen!

TOG-NYT-Cover

Throne of glass – Sarah J. Maas

Throne of glass staat al zo lang op mijn lijstje om te lezen, maar ik heb hem nog steeds niet gelezen! Dit komt omdat ik het liefst series alleen lees als ze al helemaal klaar zijn. Het laatste boek van de throne of glass serie moet nog steeds uitkomen. Eerst kwam hij eind dit jaar uit, maar nu is de release date verschoven naar volgend jaar…

77493_original

A court of thorns and roses – Sarah J. Maas

Ik heb dezelfde reden als voor Throne of glass waarom ik dit boek nog niet gelezen heb. Het lijkt me best wel een leuke serie en hoor super goede verhalen. Eerst zou het een trilogie worden, maar onderhand worden het volgens mij alweer 6 boeken. Het derde boek kwam deze maand uit trouwens!

28763485

The sun is also a star – Nicola Yoon

Ik vond everything everything van Nicola Yoon een heel schattig en fijn boek om snel te lezen, maar vond het einde ook heel onrealistisch helaas. Ik hoor ook veel goede verhalen over dit boek en ik denk dat ik hem misschien dit jaar eindelijk wel ga lezen.

91WEx42EdiL

Six of crows – Leigh Bardugo

Ik vond de grisha trilogie op zich wel een leuke serie, maar niet heel erg fantastisch en vond het vaak ook best verwarrend. Ik was daarom niet van plan om six of crows te lezen, maar deze maand leest de bookseverafter boekenclub van goodreads dit boek en toen zei iemand dat ze the grisha trilogie ook niet fantastisch vond, maar dit boek wel echt helemaal geweldig vond. Ga hem misschien dan toch maar lezen! Ook omdat het maar 2 boeken zijn in plaats van een hele serie.

20983362

Passenger – Alexandra Bracken

Ik had heel lang niet door dat de schrijfster van Passenger dezelfde schrijfster is van The darkest minds trilogie! Ik las laatst the darkest minds trilogie en dat vond ik echt een super leuke serie! In het laatste boek van die trilogie kon ik de eerste 2 hoofdstukken van passenger lezen en ik was gelijk heel erg nieuwsgierig! Ook dit is een serie van 2 boeken was ik ook wel fijn vind, anders zit je weer zo vast aan een serie van heel veel boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *