Primark shoplog Den Haag

_MG_8700

Afgelopen donderdag ging ik voor het eerst naar de Primark in Den haag. Normaal ga ik altijd naar de Primark bij Alexandrium in Rotterdam. We wilden deze keer naar de Primark in Den haag omdat ze daar de collectie van Gabriella zouden gaan verkopen, maar opeens was dat veranderd in Eindhoven. Ik vond de Primark een stuk opgeruimder dan die in Alexendrium. Alleen de bovenverdieping vond ik dan wel weer heel onoverzichtelijk. Ik heb me goed ingehouden, wat ik ook van plan was!

_MG_8655

Ik wil echt al heel lang zo’n vest als deze. Zo handig om even aan te trekken om de hond uit te laten, te wandelen of als het gewoon koud is maar je geen zin heb in een jas. Het liefst wilde ik een groene, maar die hadden ze niet dus koos ik voor deze burgundy kleur. Ik heb hem een maat groter gekocht, omdat ze mijn maat niet meer hadden en een maat groter zit nog comfortabeler. Vanbinnen zit er ook een beetje hele zachte fleece in! Hij kostte 8 euro.

_MG_8636

Ik had meer t-shirts nodig en ik wil meer groen gaan dragen, daarom kocht ik dit shirt voor maar 5 euro. Gewoon een simpel groen shirt.

_MG_8675

Dit is 1 van mijn meest favoriete aankopen. Ik wilde al een tijdje zo’n pyjama en had hem bij iemand gezien in een Primark shoplog. Ik vond de rest van de pyjama’s niet zo, maar toen zag ik net in mijn ooghoek deze pyjama. Ze hadden er niet meer zo heel veel. Ik heb hem een maatje groter gekocht, want ik heb nog zo’n soort pyjama van de Primark en die zit iets te strak. Toch lekkerder als het was losser zit met slapen. Hij was maar 10 euro en ben er super blij mee!

_MG_8691

Ik sport nu weer binnen en deed dat gewoon op mijn Nike’s, maar die zijn eigenlijk iets te klein om mee te sporten. Germaine had deze schoenen ook gekocht bij de Primark, maar dan in een andere kleur. Ik vond deze kleur wel heel leuk en ze zitten lekker! Met sporten ging het ook goed en ze waren 13 euro. Dan mijn andere favoriete aankoop, deze megagrote zachte sjaal! De kleuren vind ik super mooi, echt herfstkleuren die mij ook mooi staan. Hij is super groot en echt heerlijk. Ik kan niet wachten tot het koud genoeg is om hem te dragen! Hij was trouwens 10 euro.

Ik kocht trouwens ook nog de brazened honey masker bij de Lush. Ik vond de Primark dus best wel fijn. Je moet wel echt goed op het label letten met de maten. Op het hangertje en zelfs op het kaartje die eraan vast dit staat het vaak verkeerd. Kijk dus echt goed in het label van het kledingstuk. Ik had wel wat meer ervan verwacht, maar ik wilde toch niet te veel geld uitgeven en dat is gelukt!9 Comments

  1. Die sjaal, prachtig! Ik ben echt een sjaal-freak en ik heb er dus ook veel te veel, maar als ik zulke sjaals zie moet ik ze gewoon kopen. Ik heb laatst ook zo’n simpel shirt bij de Primark gekocht, voor €2,50, en na tig keer wassen is ‘ie gewoon nog heel. Iets wat ik echt niet verwacht had.

  2. Super leuke aankoopjes! Die sjaal vind ik echt tof zeg en de pyjama ook! En oh ja .. altijd als ik bij de Primark ben neem ik wel zo’n vest mee, toevallig heb ik wel de groene hihi! Leuke blog ik ga je volgen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *