Recently read #52 o.a review under rose-tainted skies

under rose-taintes skies

Deze keer heb ik een review van het laatste boek van de raven boys serie en ook las ik Under rose-tainted skies, waar ik heel erg benieuwd naar was. Vind het jammer dat the raven boys serie nu klaar is, maar ben heel blij dat ik de serie gelezen heb. Ik was ook heel erg onder de indruk van Under rose-tainted skies. Lees snel verder om mijn reviews te lezen!

The raven king – Maggie Stiefvater

The fourth and final instalment in the spellbinding series from bestselling author Maggie Stiefvater. All her life, Blue has been warned that she will cause her true love’s death. She doesn’t believe in true love and never thought this would be a problem, but as her life becomes caught up in the strange and sinister world of the Raven Boys, she’s not so sure any more.

Ik heb zo genoten van deze serie, maar dit laatste boek van de serie was zoveel beter, spannender en leuker dan de rest van de serie. Tijdens het lezen van de eerste 3 boeken had ik nog moeite om sommige dingen te begrijpen, maar in dit boek begreep ik eigenlijk alles. Er zaten ook echt nog heel veel verrassingen in dit boek en dat vond ik zo gaaf! Het einde veraste me op zich niet heel erg, want je kan wel een beetje raden hoe het gaat eindigen. Ik vond Henry ook een leuke toevoeging, naast alle andere super leuke karakters uit dit boeken. Ik ben door dit boek nog meer van Ronan gaan houden! Hij is echt mijn favoriete karakter van dit boek. Zo jammer dat de serie nu afgelopen is.. maar ben heel blij dat ik deze serie gelezen heb!

The raven king is te koop bij bol.com en bookdepository

under rose-taintes skies

Under rose-tainted skies – Louise Gornall

Agoraphobia confines Norah to the house she shares with her mother.  For her, the outside is sky glimpsed through glass, or a gauntlet to run between home and car. But a chance encounter on the doorstep changes everything: Luke, her new neighbour. Norah is determined to be the girl she thinks Luke deserves: a ‘normal’ girl, her skies unfiltered by the lens of mental illness. Instead, her love and bravery opens a window to unexpected truths …

Ik wilde al heel lang dit boek lezen door Kate van Girlreading. Ik vind boeken die gaan over mentale gezondheid altijd heel erg interessant. Ik vond elk karakter gelijk heel leuk in dit boek. Ook al zijn het er maar 4. Je hebt Norah en Norah vond ik een heel leuk karakter. Je zit echt in haar gedachten, waardoor je haar heel goed gaat begrijpen en dat vind ik echt heel knap! Haar moeder was onwijs lief en ook haar therapeut was heel lief en kwam zelfs bij haar thuis langs. Dan hebben we natuurlijk Luke, die ook onwijs lief is! Zo fijn om te lezen dat Norah goede mensen om zich heen heeft.  Ik denk dat iedereen na het lezen van dit boek meer sympathie zal hebben voor mensen met agorafobie en OCD. Ik geef wel alvast een waarschuwing voor selfharm, want die waarschuwing had ik dus niet. Ik vond dat heel moeilijk om te lezen, maar vind het wel goed dat het wordt verteld. Daarnaast las ik het boek ook nog eens binnen 3 dagen uit. Het einde is ook nog eens heel erg onverwachts en spannend! Echt een aanrader.

Under rose-tainted skies is te koop bij bol.com en bookdepository

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *