Recently read #57 o.a call me by your name

call me by your name

Het is weer tijd om jullie te laten weten wat ik van mijn twee laatst gelezen boeken vond. Deze keer las ik The assassins blade van Sarah j. Maas. Dat is een novella van de Throne of glass serie. Daarna las ik het boek Call me by your name, waarvan ik de film al geweldig vond!

The assassins blade – Sarah J. Maas

Celaena Sardothien is Adarlan’s most feared assassin. As part of the Assassin’s Guild, she’s sworn to her master, Arobynn Hamel, yet Celaena listens to no one and trusts only her fellow killer for hire, Sam. In these action-packed prequel novellas to Throne of Glass, Celaena embarks on five daring missions. They take her from remote islands to hostile deserts, where she fights to liberate slaves and avenge tyranny. But by acting on her own terms, will Celaena truly free herself from her master, or will she suffer an unimaginable punishment for such treachery?

Iedereen vertelde mij dat je dit boek zo vroeg mogelijk in de serie moet lezen. Ik wilde hem eigenlijk gelijk lezen nadat ik boek één uit had, maar het boek had wat vertraging endaardoor las ik hem pas nadat ik boek twee ook uitgelezen had. Ik had graag gewild dat ik hem inderdaad eerder had gelezen, want dan begrijp je Celeana een stuk beter. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel echt even in moest komen, maar toen ik steeds verder was in het boek werden de verhalen steeds leuker en spannender! Er zitten echt wel spannende en leuke verhalen tussen en het is echt een goede aanvulling op de serie!

The assassin’s blade is te koop bij bol.com en bookdepository

call me by your name

Call me by your name – Andre Aciman

Time Andre Aciman’s Call Me by Your Name is the story of a sudden and powerful romance that blossoms between an adolescent boy and a summer guest at his parents’ cliffside mansion on the Italian Riviera. Each is unprepared for the consequences of their attraction, when, during the restless summer weeks, unrelenting currents of obsession, fascination, and desire intensify their passion and test the charged ground between them. Recklessly, the two verge toward the one thing both fear they may never truly find again: total intimacy. It is an instant classic and one of the great love stories of our time.

Een paar weken geleden keek ik de verfilming van dit boek en dat is echt zo’n onwijs mooie film, dat ik daarna gelijk het boek besteld heb. Ik was in eerste instantie een beetje bang dat het boek moeilijk zou zijn, maar dat viel gelukkig mee! Het boek is heel mooi poëtisch geschreven en ook met veel lange zinnen, maar het boek is zeker te volgen. Het boek wordt verteld vanuit het perspectief van Elio, maar dan jaren later. Hij verteld het hoe hij het zich herinnert. Het begin is net als de film een beetje langzaam, maar in het boek is het allemaal veel duidelijker en voel je die spanning veel eerder en erger! Het boek was net zo mooi als de film, alleen het einde is wat anders. Geloof me je wilt het boek lezen als je de film mooi vond!

Call me by your name is te koop bij bol.com en bookdepository

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *