Recently watched #11

Ik heb deze keer vooral veel romantische films gezien en ook een hele leuke kinderfilm met mijn nieuwe favoriete acteur, Asa Butterfield! Ook keek ik eindelijk een Romeo and Juliet film! Daarnaast heb ik natuurlijk ook nog veel kerstfilms gekeken, maar daar heb ik geen reviews van gedaan.

Before we go

Ik verwachtte eigenlijk niet zo heel veel van deze film. Het lijkt op een gewone normale romantische film, maar toch vond ik hem anders dan andere romantische films. Vanaf het begin voelde de film heel realistisch aan. Vooral de acteurs acteren heel erg natuurlijk en er wordt veel gepraat in deze film. Zeker op het begin zijn er vooral gesprekken, maar dat vind ik juist wel leuk in films! Er is dus niet zo heel veel actie in deze film. De opbouw vind ik ook heel erg goed in deze film. Het speelt zich binnen 1 nacht af en zo voelt het ook! Het enige wat ik dan ook van deze film kan zeggen is dat het een hele goede realistische niet tè romantische film. Er zitten ook een paar grappige stukjes in en het einde is wel een beetje sneu, maar heel realistisch!

Hugo

Ik zag heel de week al reclame voorbij komen van deze film en toen vond ik hem er al zo leuk uitzien. Toen hij eenmaal op TV was, vergat ik hem, maar toevallig waren mijn moeder en mijn broers vriendin hem aan het kijken. Daardoor heb ik wel ongeveer de eerst 20 minuten gemist helaas. Ik denk dat ik daardoor de film soms een beetje moeilijk begreep, maar het is ook niet een heel erg makkelijk verhaal, wat ik juist wel leuk vind! De hoofdrolspeler, Asa Butterfield die ook in X+Y speelt, is echt een super goede acteur! Hoe goed hij kan spelen dat hij upset is, is gewoon ongelooflijk. Deze film heeft iets magisch en ook zeker wel iets kerstigs, ook al weet ik niet zeker of het echt een kerstfilm is. Het speelt zich in ieder geval af in Parijs en het sneeuwt vaak in de film. De setting is zo mooi, zeker het station waar de meerderheid van de film gefilmd is. Ook het verhaal is zo apart en leuk! Alle acteurs in deze film zijn trouwens super goed. Chloe Grace Moretz speelt er trouwens ook een grote rol in. Er komt ook af en toe een super leuke en grote bibliotheek voor en die scenes waren ook heel leuk. Echt een super leuke, spannende en ook een beetje zielige film.

Rendez-vous

Ongeveer 4 jaar geleden las ik dit boek en mijn moeder had hem ook gelezen, daarom wilden we allebei graag de film zien. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de hoofdrolspeelster, Loes Haverkort,  niet zo heel erg goed vond acteren. De rest van de acteurs vond ik nog best goed. Zeker Peter Paul Muller vond ik heel sterk de rol van Peter spelen. Het verhaal zelf vind ik heel erg leuk en spannend. Misschien vraag je je wel een paar keer af, waarom doe je zoiets ? Vooral het einde is spannend, maar dat is vaak met thrillers, dat is ook de reden dat ik niet zo van thrillers houd. Ik wil dat heel het verhaal spannend is en niet alleen het einde. Ik vind het zeker een aanrader als je van Nederlandse thrillers houdt! Het heeft me zeker vermaakt.

Romeo and Juliet (2013)

Ik ken het verhaal natuurlijk wel van Romeo en Julia, maar ik had nog nooit een film ervan gezien. Er zijn meerdere films van en ik keek de meest recente uit 2013. Ik raakte enthousiast toen ik zag welke acteurs erin spelen, Douglas Booth, Ed Westwick en Hailee Steinfield. Het verhaal vind ik heel erg leuk en de film vond ik ook wel leuk. Je leeft mee en er zitten heel veel knappe mannen in deze film! Vooral de kleding vond ik heel erg mooi. Ook vond ik het leuk dat ze allemaal een beetje praten alsof ze een gedicht voorlezen. Ik vind dat heel mooi en het geeft een bijzondere sfeer. Met zo’n heftig verhaal had ik wel verwacht dat de acteurs steengoed zouden zijn, maar dat viel helaas nogal tegen. Ik had er iets meer verwacht, maar het verhaal vond ik wel vermakelijk. Ik ga waarschijnlijk nog een keer een andere versie van Romeo en Julia kijken!
4 Comments

  1. Hugo is inderdaad echt een super leuke en super mooie film! Ik ben nu wel heel benieuwd naar die Romeo & Juliet film, want Douglas Booth! Op de één of andere manier heb ik die nog niet gezien, snel op het lijstje zetten dus! ^^

  2. Ik heb deze films allemaal (nog) niet gezien, maar hopelijk gaat daar snel verandering in komen. Alleen al door de acteurs (Douglas Booth & Ed Westwick) wil ik Romeo & Juliet zien. Rendez-vous is zeker ook heel interessant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *