Recently watched #16 o.a review van the 5th wave

Ik keek deze maand best veel hele leuke films! Ik heb dan een review van the 5th wave, Hotel transylvania, Hotel transylvania 2 en How to be single. Mijn favoriet was the 5th wave en ook Hotel transylvania vond ik onwijs leuk en schattig! Lees verder voor een uitgebreide review van deze 4 films!

The 5th wave

Ik was echt super benieuwd naar deze film! Ik verwachte eerst, door de trailer, dat de film onwijs spannend zou zijn. Een beetje zoals de Scorch Trials, maar dat viel onwijs mee. Ik vond het verhaal echt heel erg leuk en ook best goed bedacht. De acteurs waren op zich ook wel goed en dan vooral Nick Robinson die Ben Parish speelt in de film. Ik vond de film wel een beetje voorspelbaar, echt jammer vond ik dat! Maar zoals ik al zei vond ik het verhaal echt heel erg leuk en ook wel spannend. Het had wel nog spannender voor mij gemogen, maar misschien worden de volgende films wel spannender. Ik had dus ook verwacht dat de aliens er eng uit zouden zien, maar dat is dus totaal niet zo (ik zal niet spoilen). Ook al vond ik hem net niet spannend genoeg en wat te voorspelbaar vond ik het toch wel een hele leuke film en ben ik benieuwd naar het volgende deel!

Hotel transylvania

Ik had weer zin in een animatiefilm en een vriendin van me zei dat deze film heel leuk en schattig was. En gelijk had ze! De film was soms wel wat langzaam, maar het verhaal vond ik heel erg leuk bedacht. Alle monsters zagen er leuk uit en het was inderdaad schattig! Het idee dat de mensen de slechterik zijn vond ik ook goed bedacht. Alle personages waren leuk. Ik vond eigenlijk alles heel erg leuk en dan ook vooral de humor! Het enige wat ik dan iets minder vond was dat er soms was langzame momenten inzaten. Alles was zo schattig en het einde was ook heel leuk.

Hotel transylvania 2

Vaak als ik de eerste film kijk van een animatiefilm kijk ik de volgende avond de tweede film en nu dat ik dat dus ook. Die vriendin die Hotel transylvania aanraadde zei dat de tweede film veel leuker was en dat is zeker waar! De kleine grapjes zijn zo veel grappiger en leuker in deze film. Ook zo grappig dat Dracula niet met een telefoon om kan gaan enzovoort. Ik vond vooral Blob zo grappig! Hij kan niet echt praten, maar elke keer hoor je dat geluid als hij beweegt zo onwijs grappig! Ook Dennis vond ik onwijs schattig. Als je hotel transylvania leuk vond, moet je echt de tweede film kijken.

How to be single

Ik was heel erg benieuwd naar deze film! Ik vond pitch perfect namelijk heel erg leuk en Rebel Wilson speelt ook in deze film en ik vond haar geweldig in pitch perfect. Toch viel deze film een beetje tegen voor mij. Ik had de film veel grappiger verwacht, omdat Rebel Wilson erin speelt. Haar karakter was ook heel grappig in de film, maar niet zo grappig als in pitch perfect. Ook vond ik de film een beetje rommelig af en toe. Soms gebeurt dat als er zoveel verhaallijn en verschillende karakters in een film zitten. Ik vond Lucy wel echt een heel erg leuk karakter en Tom ook! Dakota Johnson vond ik ook heel erg goed acteren in deze film en vond haar personage Alice ook heel leuk. Ik vond het ook leuk dat de film over een langere periode was! Meestal is het een paar weken, maar dit was volgens mij nog langer dan een jaar. Ook vond ik de film verrassend! Veel dingen had ik niet verwacht en dan zeker het einde. Zeker wel een leuke film voor tussendoor, maar niet zo leuk als dat ik verwacht had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *