Recently watched #17 o.a Review van Me before you

Deze keer keek ik veel verschillende soorten films. Ik zag Me before you in de bioscoop nog voordat ik op vakantie ging. Ik vond het een hele mooie verfilming van het boek. Vandaag dus een review van Me before you, Allegiant, Joy en Home!

Me before you

Begin dit jaar las ik me before you. Een onwijs emotioneel en prachtig boek. Nu is het boek verfilmd. Er was een ladies night met deze film en daar ben ik heen gegaan met mijn moeder, wat onwijs leuk was! Ik vond ten eerste de casting onwijs goed gedaan. Vooral Emilia Clarke als Louisa klopte zo goed! Ze was precies zoals ik me Louisa had voorgesteld en in de film kwam ik erachter hoe leuk personage Louise eigenlijk is. Ook haar outfits klopte zo goed! Ik vond Sam Claffin als Will op zich ook wel goed gecast. Alleen vond ik hem aan het begin van de film nog iets te sympathiek. Dat heeft Sam Claffin van zichzelf, maar Will is in het begin heel erg nors tegen Louisa en ik vond dat hij dat net niet goed genoeg deed. Later werd hij wel echt de Will van het boek! De moeder van Louisa vond ik niet echt goed gecast, maar ze kwam dan ook niet vaak voor. Ik vond sowieso jammer dat ze veel van Lousia haar familie hebben weggelaten. Vooral haar opa en Thomas zie je echt maar een paar keer in een hoekje zitten en laten ze 2 seconden zien. Het is altijd jammer als er scenes uit de film zijn gehaald, maar dat is altijd begrijpelijk. Ik wist niet zo goed wat ik moet vinden van de scene dat Louisa Will scheert. Of het nou grappig bedoelt was of juist intiem.. Ik wist het niet zo goed. Vond het meer een beetje ongemakkelijk. Alsnog een mooie film en net zo emotioneel als het boek! Ik hoop dat ze ook After you gaan verfilmen.

Allegiant

Eindelijk heb ik dan Allegiant gezien! Ik hoorde niet zo heel veel goeds over deze film en was daarom niet super benieuwd naar de film. Het begin vond ik gelijk heel spannend en je zit er gelijk weer helemaal in. Dat vond ik super goed gedaan! Ik vind het zo leuk dat net als in de vorige films Caleb zo lomp is. Bijvoorbeeld toen ze de muur opliepen. Dat vond ik er trouwens een beetje nep uitzien… Ik hoorde al vaak dat de film heel erg sci-fi was gemaakt, wat in de boeken niet zo heel erg is. Bijvoorbeeld die rode regen? Dat was in de boeken niet. Wat ik al helemaal raar vond was de bellen waarin ze werden vervoerd zodat ze beschermd waren.. En dan die douche daarna? Dat was zo raar. Gelukkig viel het daarna wel mee. De wapens met die schotel vond ik bijvoorbeeld wel gaaf bedacht. Wat ik ook raar vond is dat alleen die muur om Chicago hun dan wel beschermde tegen de giftige stoffen en opeens daarbuiten niet meer? Een muur houdt dat toch niet tegen.. Ook al waren er heel veel rare dingen, vond ik toch de film heel leuk. Ik vind de films wel steeds minder worden helaas. De eerste blijft het beste!

Joy

Ik vind Jennifer Lawrence zo’n leuke actrice dat ik deze film graag wilde zien. En zoals verwacht was ze heel erg leuk en goed in deze film! Ik wist een beetje waar het over ging en wist dat er veel humor in zat. Dat is zeker waar! Joy haar familie is onwijs leuk en grappig. Vond het zo leuk hoe haar relatie met haar ex man was. Er werd ook gezegd dat ze betere vrienden waren dan man en vrouw. Hij is er helemaal voor haar. Ook haar kindjes, oma en ouders waren heel leuk. Haar beste vriendin wordt trouwens gespeelt door de actrice die ook Daya speelt in Orange is the new black. Vond het leuk om haar in een andere film te zien. Iedereen was zo lief ook! Joy was een super sterk karakter. Ze deed alles en ze bleef door gaan. Ze ging echt niet opgeven. Ik vond het verhaal zo boeiend. Hoe ze een idee voor een mop heeft en aan het eind een zakenvrouw is. Ze deed ook alles hoe zij het wilde doen en dat pakte goed uit. De film was totaal niet saai. Er was nooit een rustig of saai moment en daardoor bleef je geboeid! Zeker een aanrader en nu wil ik ook American hustle zien.

Home

Ik had zin in een kinderfilm, home stond nog op mijn lijstje dus keek ik die. Het begin vond ik gelijk eigenlijk al niet zo leuk. Ik vond het een beetje verwarrend en hoe de boovs eruit zagen vond ik niet zo leuk. Oh was wel heel erg schattig en lief. Ik vond het leuk dat Tip haar stem was ingesproken door Rihanna. Ook de kat Pig was onwijs leuk! Het verhaal boeide me eigenlijk niet zo.. Tegen het einde aan vond ik het wel heel erg schattig worden. Hoe de Boovs dansen, heel leuk! Heel veel meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Er zijn veel leukere kinderfilms!

Welke film heb jij als laatste gezien?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *