Recently watched #21 o.a Fantastic beasts and where to find them

Ik heb deze keer twee hele gave films gezien. Namelijk Miss peregrines home for peculiar children en Fantastic beasts and where to find them. Ook keek ik nog twee andere films namelijk, Bachelorette en Percy Jackson and the lighting thief. Ook leuke films, maar zeker niet zo leuk als de andere twee. Benieuwd wat ik van deze films vond? Lees dan nu verder!

Bachelorette

Ik zag deze film op Netflix staan en het leek me wel een leuke film. Ik vond de film best wel leuk. Het is niet de beste film ooit, maar dat verwachte ik ook niet. De actrices zijn super leuk! Rebel Wilson speelt erin en ze stelde me een beetje teleur.. Ze speelde een veel serieuzere rol dan normaal en dat vond ik jammer. Ik vond vooral Gena heel erg leuk. Ook de humor was precies mijn humor. Ik lag niet dubbel van het lachen, maar ik vond het wel vermakelijk. Af en toe kwamen er een beetje serieuze stukjes tussen en die vond ik niet helemaal passen.. Voor de rest zeker een leuke film om te kijken!

Miss peregrine’s home for peculiar children

Ik was zo benieuwd naar deze film en al helemaal toen ik zag dat het geregisseerd was door Tim Burton. Ik heb de boeken trouwens niet gelezen en het was wel fijn om eens een boekverfilming te zien waarvan ik het boek niet gelezen heb, want daardoor ga ik de film altijd te veel met het boek vergelijken. Ik vond de film echt onwijs gaaf en nog veel leuker dan ik had gedacht. Het begin vond ik iets minder. Het werd op een griezelige manier allemaal gefilmd, maar zo heel erg eng was het allemaal niet. Bijvoorbeeld met de mist en enge muziek. Ik ben gek op Asa Butterfield en daarom was ik ook zo benieuwd naar deze film. Hij speelt weer super goed in deze film zoals altijd! De andere acteurs waren ook wel goed, maar ik had het gevoel dat een paar personages nog een beetje aan hun personage moesten wennen. Hoe alles er uit zag was ook heel gaaf. Het verhaal kan een beetje ingewikkeld zijn, maar ik vond dat het goed werd uitgelegd! Alles was schattig en grappig en ook nog een spannend! Ik heb echt een paar keer gelachen. Ik hoop dat de andere 2 boeken ook verfilmd gaan worden!

Percy Jackson and the lighting thief

Ik heb best veel gehoord over de Percy jackson boeken en ik zag dat de eerste film op Netflix stond, dus toen ben ik hem gaan kijken! Ik weet ook dat alleen de tweede film nog verfilmd is en dat de films best wel een flop waren.. Ik vond het verhaal heel erg gaaf bedacht, alleen vond ik de uitvoering niet zo heel erg goed. Zo zonde! Want als ze beter hun best hadden gedaan of een groter budget hadden gehad, had dit echt een goede film kunnen worden. Ten eerste vond ik de acteurs best wel slecht acteren en dat is zo jammer. Maar vooral zagen alle special effects er echt heel erg nep uit en dat maakte de film eigenlijk echt een heel stuk slechter. Zeker wel een leuke film, maar de mislukte special effects verpestte eigenlijk een beetje de film…

Fantastic beasts and where to find them

Ik keek zo onwijs uit naar deze film en ik weet gewoon niet hoe ik deze review moet schrijven. Dit is misschien wel de beste film die ik ooit gezien heb. Ja, misschien wel beter dan Harry Potter. Het was alles wat ik verwacht had en nog veel meer! Ik werd al intens gelukkig toen de muziek begon. De muziek was echt geweldig. Echt Harry Potter muziek met een twist. Ik ga proberen niet te veel spoilers te geven, want ik denk dat je de film moet zien zonder te veel te weten. Ik vind Eddie Redmayne zo’n goede acteur en alle andere acteurs waren ook super goed. Alle personages waren ook zo leuk en grappig! Dat is iets wat ik niet verwacht had. Ik had verwacht dat de film een beetje serieus en heel spannend zou zijn en zeker in de eerste helft van de film zat zoveel geweldig leuke humor! En die diertjes waren ook zo onwijs schattig. Het einde was trouwens wel heel spannend en zeker als je hem in 3D kijkt. Ik vond sowieso dat er goed gebruik werd gemaakt van 3D! Soms kijk ik wel een een film in 3D en denk ik, nou had hem net zo goed niet in 3D hoeven te kijken. Maar in deze film wilde je echt wegduiken voor dingen, zo leuk! Dit is wel één van de weinige films die ik op DVD zou willen hebben, zodat ik hem kan zien wanneer ik wil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *