Recently watched #28 – o.a review van beauty and the beast

Ik heb weer 4 film reviews voor jullie! Deze keer zag ik eindelijk beauty and the beast! Ook zag ik Allied en Assassins creed. Als laatste heb ik nog een review van the stanford prison experiment, wat een hele interessante film was!

Allied

Toen ik zag dat Marion Cotillard in deze film speelde wilde ik hem heel graag zien! Ik vind haar namelijk een hele goede actrice en ze speelt altijd in goede films. Ik ben niet per se fan van brad pitt trouwens die ook in deze film de hoofdrol speelt. Ten eerste vond ik het mysterieuze in de film wel heel leuk en goed  gedaan. Qua acteerwerk vond ik eigenlijk Brad Pitt nog het beste van allemaal.. Ik vond vooral de opbouw in de film niet zo heel goed. Je leert de personages amper kennen en ook de relatie van Marianne en Max werd niet zo heel goed weergegeven, waardoor ik niet zo heel goed kon meeleven. Heel jammer, want voor de rest was het een goed verhaal! Het einde vond ik eerst een beetje teleurstellend, maar eigenlijk is het wel een mooi en tragisch einde.

Assassins creed

Toen ik de trailer van deze film had gezien was ik gelijk heel erg geïnteresseerd in deze film. Toen ik ook nog eens zag dat Marion Cotillard erin speelde wilde ik hem helemaal zien! Ik vond het gelijk al een hele verwarrende en ingewikkelde film. Ik denk dat ik hem eigenlijk nog steeds niet helemaal begrijp. Er was iets te weinig dialoog vond ik en de dialogen die er waren, vond ik heel vaag en ze gebruikte best moeilijker woorden. Ik vond de film ook niet spannend genoeg. De acteurs en hoe alles eruit zag vond ik dan wel weer heel gaaf!

Beauty and the beast (2017)

Net als iedereen was ik super benieuwd en had hele hoge verwachtingen van deze film! Maar al snel kwam ik erachter dat de film toch anders was dan ik had verwacht. Beauty and the beast is één van mijn favoriete Disney films en vooral de liedjes uit de film zijn mijn favoriet. Je kon duidelijk merken dat de zang een stuk minder goed was dan in de originele film. Jammer! Maar ook wel begrijpelijk want het acteren is wel belangrijker. Maar ik vond eigenlijk ook het acteerwerk niet zo heel goed.. Ik vond dan het acteerwerk van Gaston en het beest nog het beste. Sowieso vond ik de cast niet zo heel erg leuk en goed. Wel vond ik alles er super mooi uitzien, ook al zag ik af en toe wel duidelijk dat er gebruik gemaakt was van greenscreen. Ik denk waardoor ik het niet zo heel leuk vond doordat het een musical is. Nu vind ik de liedjes af en toe juist wel leuk, maar ik vond vooral het acteerwerk heel erg tegenvallen. Jammer!

The standford prison experiment

Deze film stond al een tijdje op mijn lijstje van films die ik wilde zien, maar elke keer vergat ik hem. Ik had eigenlijk eerst zin om een documentaire te kijken, maar deze film heeft wel iets weg van een documentaire vind ik. De film is eigenlijk heel simpel opgezet. De film speelt zich vooral af in de universiteit waarvan een deel opgezet is als een gevangenis voor het experiment. Het klinkt als een onschuldig experiment, maar al snel loopt het toch uit de hand. Om eerlijk kon ik wel begrijpen waarom de jongens die meededen aan het experiment zich zo gedroegen, maar ik kon me niet voorstellen dat Phil het zo ver door liet gaan. Dat vond ik eigenlijk het ergste van alles. Het is wel echt een hele interessante film!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *