Recently watched #34 – Kerst special!

kerst

Ik heb deze keer reviews van 4 kerstfilms! Ik keek A bad moms in de bioscoop. Daarnaast keek ik nog 4 kerstfilms die op Netflix te zien zijn. Ik keek The spirit of christmas, A wish for christmas, Miracle on 24th street en A christmas prince! Lees snel verder om mijn reviews van 4 kerstfilms te lezen en misschien vind je wel een leuke film om deze kerst te kijken!

A Bad moms Christmas

Ik vond Bad moms 1 al super leuk en grappig, dat ik super benieuwd was naar de tweede bad moms film. Ik werd helemaal enthousiast toen ik zag dat het een kerstfilm was! Ik vind dat er eigenlijk maar weinig echt leuke kerstfilms zijn, maar ik kan zeggen dat ik deze aan mijn lijstje toevoeg! Het begin vond ik leuk gefilmd, maar ik houd er niet van als een film begint met het einde. Alle karakters waren ook weer super leuk natuurlijk. De moeders waren heel goed gecast, behalve de moeder van Amy vond ik. Het enige karakter die ik een beetje overbodig vond was de vader van Amy, want je ziet hem amper en hij zegt niets. Ik vond het ook jammer dat je Jessie amper in de film ziet. En waar is ineens Amy haar ex man? Voor de rest was de film echt hilarisch, ik heb echt gehuild van het lachen en dat doe ik niet snel bij films! De tijd ging super snel en dat is altijd een goed teken. Ik vond vooral Carla echt super grappig in de film, net zoals in de eerste film. Als je de eerste film hebt gezien is deze echt een aanrader om te kijken deze kerst!

The spirit of christmas

Ik was aan het rondkijken tussen de kerstfilms op Netflix en ik kwam er een paar tegen. De eerste die ik besloot te kijken was The spirit of christmas. Het plot trok mij aan! Ik vind het idee echt heel leuk bedacht. De film is vrij simpel en ook wat saai, maar om de een of andere reden vond ik het toch best wel een leuke film! Ook kreeg ik er niet een super kerst gevoel van, jammer genoeg. De acteur die erin speelt is trouwens echt onwijs knap, dus dat is altijd mooi meegenomen. Het is gewoon een leuke film om aan te hebben op de achtergrond.

A wish for christmas

Dit is echt de meest saaie kerstfilm of eigenlijk film die ik ooit gekeken heb. Vaak als een kerstfilm slecht is dan zit er toch altijd wel iets leuks is, omdat het een kerstfilm is, maar deze film niet. Misschien alleen dat er veel kerstdecoraties te zien waren? Ten eerste was het hoofdpersonage Sara veel te perfect. Ze wenste om moed te hebben en daardoor zegt ze vooral de hele tijd wat ze echt denkt. En zelfs als ze zei wat ze dacht was ze nog super aardig en lief. Zo onrealistisch. Alles aan deze film was gewoon super super saai. Zelfs het romantische deel was alles behalve romantisch. Het acteerwerk was wel oke. Het was niet per se een super slechte veel, maar gewoon onwijs saai. Geen aanrader!

A christmas prince

Iedereen had het over deze film dat ik hem ook wel moest zien! Het is een netflix original film en die zijn meestal best wel leuk. Ik zat eigenlijk echt heel snel in het verhaal. Soms duurt het best wel lang voordat de film ├ęcht begint, maar deze film begon gelijk leuk, waardoor je er helemaal vanaf het begin in zat. Ik vond de acteurs en actrices allemaal ook best leuk. Ze acteerden niet super goed, maar het was wel oke. Ik vond vooral Emily een leuk karakter en vind ook dat zij de film voor een groot deel maakte. Het verhaal vond ik ook leuk. De film heeft onwijs cheesy momenten, maar dat hoort er toch ook een beetje bij. Ik vond het zeker wel een leuke kerstfilm!

Miracle on 24th street

Dit is echt zo’n leuke ouderwetse kerstfilm. Het meisje in de film wordt gespeeld door dezelfde actrice die Matilda speelt, dus dat vond ik sowieso al heel leuk! Ik vond het vooral heel leuk dat het echt zo’n onschuldige oude film was. Het verhaal zelf vond ik ook wel leuk, maar ik vond het op een gegeven moment een beetje saai en heel erg langdradig worden. De film duurt namelijk 2 uur, maar hij had makkelijk 1,5 uur kunnen zijn. Zeker wel een leuke schattige kerstfilm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *