Recently wachted #37 – o.a Call me by your name

call me by your name

Ik heb deze keer eigenlijk 4 hele leuke films gekeken! Als eerste keek ik call me by your name en ik kan alvast vertellen dat die film echt onwijs mooi is en de beste film is die ik dit jaar tot nu toe gezien heb. Daarnaast keek ik nog een Netflix original, Wonder woman, en de kinderfilm Coco. Lees snel verder voor mijn reviews!

Call me by your name

Ik zag steeds een advertentie van deze film voorbijkomen op Instagram en de trailer zag er zo mooi uit dat ik er een screenshot van maakte, zodat ik de film zou onthouden. Het is een verfilming van een boek  en ik wilde eerste eigenlijk het boek gaan lezen. Maar 1. Ik was te nieuwsgierig en 2. ik was bang dat het niet echt mijn ding zou zijn. Ik keek hem een paar weken later en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Het eerste kwartier lijkt de film nog niet zo boeiend, maar geloof me kijk verder, want deze film is echt heel erg mooi. Ten eerste is vooral het acteerwerk van Thimothée die Elio speelt echt geweldig. In tijden niet zo’n goede acteur gezien! Hij doet me een beetje denken aan Asa Butterfield, maar dan knapper! De tweede helft van deze film is trouwens heel erg sexy, dus als dat niet jouw ding is zal ik hem maar niet kijken, maar het is allemaal zo mooi gedaan! Ik heb gewoon geen woorden voor deze film. Echt een prachtig liefdesverhaal en alles is zo mooi gefilmd ook. Deze film is ook al voor heel veel oscars en awards genomineerd!

Irreplaceable you

Ineens stonden er weer onwijs veel Netflix original films op Netflix en die vind ik vaak best goed! De trailer van deze film sprak mij heel erg aan en ik vin Gugu ook een hele leuke actrice. Ik zag haar voor het eerst in Beyond the lights, waar ik haar ook heel goed vond en laatst keek ik Concussion en daar speelde ze ook in. Ik zag ook dat Michiel Huisman in deze film speelde, maar ik had pas bij de aftiteling door dat hij Sam speelde… Hij ziet er zo anders uit in deze film! Het verhaal vond ik interessant en natuurlijk verdrietig, maar er zit ook veel leuke humor in deze film. Ik vond Myron echt onwijs leuk. Hij was echt mijn favoriete karakter! Zo lief en grappig is hij. Wees voorbereid op tranen, maar ik vond het een leuke, mooie en grappige film!

Wonder woman

Ik ben normaal nooit zo heel erg van dit soort films, maar deze film vond ik er wel heel erg gaaf uitzien. Ik vond het vooral gaaf omdat het een superhelden film is, maar dan is de superheld een vrouw! Het begin vond ik gelijk spannend en interessant en alles zag er zo mooi uit! Blijkbaar speelt Doutzen Kroes ook een rol in deze film? Ik heb volgens mij Gal Gadot nog nooit gezien in een film en ik vond dat ze het echt heel erg goed deed. Haar accent vind ik zo schattig en ze is ook echt een prachtige vrouw. Ik had niet verwacht dat de film zo luchtig zou zijn en met best veel humor erin. Ik had echt een intens spannende film verwacht en ik had dat denk ik ook wel liever gezien. De andere acteurs vond ik ook heel leuk. Zo speelt bijvoorbeeld David Thewlis in deze film. Hij is dezelfde acteur die Mr Lupin speelt in Harry Potter en hij is echt een hele goede acteur. Ik vond verder de film wel leuk, maar het trok mijn aandacht niet echt. Ik vond de film iets te langdradig.

Coco

Ik hoorde heel veel goede dingen over deze film en ik was in de mood voor een disney/pixar film. Het begin vond ik gelijk al heel erg creatief! Je zit vanaf moment 1 gelijk in de film en dat vind ik altijd heel erg fijn. Op een gegeven moment zag alles er zo onwijs mooi uit. Er wordt gebruik gemaakt van hele mooie kleuren. Dan leer je steeds meer karakters leren en ze zijn allemaal zo apart en goed uitgewerkt. Ergens in het midden vond ik de film even een klein beetje saai worden, maar gelukkig werd hij snel alweer heel erg leuk. Deze film is zo onwijs schattig en er zitten ook nog onverwachte dingen in de film. Ook is de film best wel emotioneel en heb ik echt moeten huilen bij sommige stukjes. Maar andere stukjes zijn weer heel erg aandoenlijk. Echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *