Recently watched #7 met o.a The age of adaline

In deze recently watched zit mijn nieuwe favoriete animatie film! Echt een hele leuke film. Ook keek ik nog the age of adaline en Soul surfer. Ik keek ook nog Pitch Perfect 2 met een vriendin, maar we waren niet echt aandachtig aan het kijken meer aan het kletsen, dat ik daar geen goede review over kan schrijven. Ik vond hem wel een beetje tegenvallen helaas.

The age of adaline

Ik was heel erg benieuwd naar deze film! Ik ben gek op Blake Lively en Michiel Huisman is ook niet verkeerd natuurlijk. Het verhaal klinkt misschien een beetje sci-fi achtig, maar het is alles behalve dat. Ik vond het heel leuk hoe Adaline eruit zag, met haar ouderwetste kleding en haar haar ook zo mooi! Adaline praat ook echt met een soort van ouderwetste stem, ze is natuurlijk al meer dan 100 jaar oud, maar dat vond ik ook heel goed geacteerd van Blake. Michiel Huisman speelde ook heel goed in deze film. Je ziet hem 1 keer in alleen een handdoekje, zeker niet erg om te zien. Het verhaal is ook heel mooi. Je ziet wat voor leven Adaline eigenlijk geleefd heeft en dat is best wel sneu. Elk decennium moet ze verhuizen, zodat mensen er niet achter komen dat ze eigenlijk al meer dan 100 jaar oud is. Toch vond ik het verhaal niet zo verassend, het was soms een beetje voorspelbaar. Alsnog een hele mooi film met een mooi verhaal! Op 1 moment moest ik bijna huilen.

How to train your dragon

Ik wilde deze film al heel erg graag zien, ook al wist ik niet precies waar die over ging. Het accent van de vikings is echt heel leuk, vooral dat van de vader van Hiccup. Hiccup vind ik trouwens echt een schattige naam. De zwarte draak die Hiccup Toothless noemt is zo onwijs schattig. Hij lijkt een beetje op een kat met vleugels. Hij probeert ook Hiccup na te doen, hij probeert bijvoorbeeld te glimlachen en te tekenen. Zo grappig! De film lijkt eigenlijk een beetje op Aragon, maar dan de animatie versie. De film was precies wat ik verwachtte! Echt onwijs leuk, met leuke personages en de draken vond ik zo schattig, dat als je ze kietelt ze eigenlijk gewoon neervallen omdat ze het zo lekker vinden. Dit is echt nu 1 van me favoriete animatie films en ik kreeg gelijk zin om de tweede film hiervan te kijken.

How to train a dragon 2

Ik vond how to train a dragon zo’n leuke film, dat ik de volgende dag de tweede film keek! Deze film vond ik iets mooier gemaakt dan de eerste film. Ook hoe het gefilmd is enzovoort. Het stadion helemaal in het begin van de film deed me heel erg denken aan het zwerkbal stadion van Harry Potter. Ik vond de scenes dat Hiccup en Toothless samen vliegen zo schattig en leuk. Hiccup lijkt dan zelf een klein draakje. Hiccup is in deze film een paar jaar ouder. Ik denk 4 jaar ouder dan de eerst film want de eerste film kwam in 2010 uit en deze in 2014. Hiccup is dus al 20 jaar oud in deze film en dat vond ik juist zo leuk. Ik vond vooral het begin echt heel erg grappig. Deze film is wel een stuk spannender en meer duister dan de eerste film. Er is 1 scene waar Hiccup ergens achter komt. Ik kan niet zeggen waar hij achter komt want dan spoiler ik. Maar die scene is zo leuk met heel veel vliegende draken en het leek heel erg op de film Avatar, wat 1 van mijn meest favoriete film is. In deze film zit een stuk meer diepgang dan in de eerste. De muziek is ook veel leuker dan de eerste film. Echt een geweldige film en als je de eerste film leuk vond vind je deze waarschijnlijk nog leuker!

Soul surfer

Germaine zei dat ik deze film echt moest kijken. Ik zag hem al steeds voorbij komen op Netflix, maar hij leek me eigenlijk niet zo leuk. Op aanraden van Germaine heb ik hem dan toch gekeken. Toen ik zag dat het een waargebeurd verhaal was, vond ik het al wat interessanter worden. Ik had echt verwacht dat het een slechte film zou zijn met slecht acteerwerk, maar totaal niet! Het is niet de beste film ooit, maar zeker niet slecht. De actrice die Bethany Hamilton speelt, AnnaSophia Robb, herkende ik uit The Carrie Diaries (wat trouwens echt een leuke serie was) en ik vind haar een hele leuke actrice. Ze acteerde ook heel erg goed. De film komt heel erg geloofwaardig over, bijvoorbeeld dat haar beste vriendin haar niet gelijk komt opzoeken na het ongeluk, omdat ze zelf nog banger is dan Bethany zelf. Echt een hele mooie film en ik vond het cool om te kijken hoe ze surfen, lijkt me zo gaaf als je dat kan! Als Bethany naar Thailand gaat om de mensen daar te helpen zit echt een hele mooie scene in. De mensen daar zijn bang voor de zee na de tsunami en dan leert ze een kindje surfen, zo mooi! Ik vroeg me wel af hoe ze het hebben gedaan met haar arm. In de making of kan je dit zien. Soms zie je wel dat het nep is, maar ik vind het alsnog heel knap. Aan het einde van de film zie je ook nog beelden van de echte Bethany, dat vond ik echt heel leuk om te zien. Het is echt een hele mooie film!2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *