Recently watched #9 met o.a paper towns

Deze keer heb ik eigenlijk alleen maar films gezien waar ik positief over was! Voor deze films was ik ook heel erg enthousiast om ze te zien. Alleen viel voor mij Paper Towns nogal tegen.

The theory of everything

Eindelijk heb ik deze film gekeken! Ik wilde hem al een lange tijd kijken en heb dat nu eindelijk gedaan. Het begin van deze film vond ik gelijk onwijs leuk en vermakelijk. Ik vind de tijd ook geweldig waarin het begin zich afspeelt. De auto’s en het feest op het begin is ook echt super mooi! Super mooi gefilmd en weergegeven. Stephan is zo grappig en Jane is zo charmant. Er speelt wel een acteur in de film die ook in Harry Potter speelt, hij speelt dan Remus Lupos. Eddie Redmayne die Stephan speelt is echt een onwijs goede acteur, ongelooflijk gewoon. Er zitten heel veel kleine grappige scenes in de film, soms zelfs zo grappig dat ik echt moest huilen van het lachen. Ik wilde deze film steeds niet kijken, omdat ik bang was dat hij te emotioneel zou zijn. Bij een emotionele film moet ik echt in de mood zijn om zo’n film te kijken, maar ik vond deze film helemaal niet zo heel erg emotioneel. Natuurlijk is het een hele mooie en af en toe ook zielige film, maar ik had het heftiger verwacht.  Echt een super mooie film, met geweldige acteurs, echt een aanrader!

The scorch trials

Ik heb de hele serie van The Maze Runner gelezen en het tweede boek, the scorch trials, was mijn minst favoriete om te lezen. Ik vond hem onwijs langdradig en ik vond het lezen over de kranks al super eng. Ik heb deze film in de bioscoop gezien en in 3D. Ik ben echt een totaal geen fan van enge films, dus ik was best zenuwachtig en had dan ook voor de zekerheid een sjaal meegenomen om voor mijn ogen te doen.  Ik vond de film sowieso veel beter dan het boek. Er zat veel meer actie in en ik begrijp waarom ze zich niet aan het boek hebben gehouden. Ik wist dan ook niet meer helemaal hoe de tweede helft ging hoor. De acteurs vond ik weer heel goed en natuurlijk dylan obrein. Wel heb ik het gevoel dat hij iets minder goed acteerde dan in de eerste film. Ik hoorde dat er best een aantal schrikmomenten in de film zaten, maar ik zag toch veel schrik momenten aankomen (behalve 1 en die was niet eens eng), omdat het dan toch al donker was dus dan kon ik alvast mijn ogen een beetje dichtdoen. Ik vond het einde wel een beetje jammer, maar zo’n einde hoort natuurlijk bij een driedelige serie. Ik ben benieuwd hoe ze naar de derde film!

Paper Towns

Paper Towns is mijn favoriete boek van John Green en ook een van mijn meest favoriete boek. Ik was daarom natuurlijk heel nieuwsgierig naar de film en verwachtte er veel van. Ik vind Nat Wolff echt een hele goede en leuke acteur en hij was ook hoe ik me Quentin had voorgesteld. Ik vond de casting voor deze film sowieso heel goed. Ik vond Cara Delevigne opzich niet heel erg slecht acteren, maar ik merkte op dat ze toch wel heel erg op haar accent moest letten. Ze is natuurlijk zelf Brits en in de film praat ze met een Amerikaans accent. Ik vond de film eigenlijk nogal saai en ik denk dat dat toch wel vaak het geval is bij een boekverfilming. Er mist altijd iets, omdat je in het boek ook alle gedachten weet van de personage en in de film is dat vaak een stuk minder. Ook vond ik de grappige momenten, bijvoorbeeld op het feest en als Ben moet plassen in de auto, een stuk minder grappig in de film, terwijl in het boek die momenten echt heel leuk waren. Ik vond hem echt heel erg tegenvallen helaas.

X+Y

Net als de laatste keer met In Your Eyes zag ik dat ikbenirisniet deze film ook aanraadde! Ik was er super benieuwd naar en helemaal nadat ik de trailer zag. Deze film is heel erg interessant en ook heel erg schattig! Je leert meer over autisme en eigenlijk ook de verschillen tussen autisme, dat ze niet allemaal hetzelfde zijn.  Ik vond de acteurs heel erg goed! Ik vond vooral Asa Butterfield die Nathan speelt echt heel erg goed acteren! Het verhaal is ook gewoon heel erg leuk en ik vermaakte me prima. Ik moest heel vaak giechelen omdat het zo schattig was allemaal. Echt een van de leukste films die ik heb gezien!6 Comments

  1. X+Y heb ik deze maand ook gezien! Vond hem heel mooi en ontroerend! 🙂 Paper Towns moet ik nog zitten. Bel heel benieuwd naar Cara’s acting skills, ik vind haar stiekem namelijk heel tof! 🙂

  2. The Maze runner : scorch trials moet ik nog zien. Overigens wel grappig te lezen dat jij het boek van paper towns beter vond dan de film. Ik kwam maar niet door het boek heen, maar de film was lekker om naar te kijken. Meestal vind ik film ook niet beter dan het boek, maar dit was de eerste keer wel.

  3. Ik ben nog steeds heel erg benieuwd naar The theory of everything (maar ik heb hem nog steeds niet gezien). Paper Towns vond ik een leuke film (John Green fan, duh!) – al vond ik het einde wel tegenvallen, maar dat had ik al toen ik het boek las! Leuk lijstje, leuke films heb je gezien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *