Recept kikkererwten tonijn salade

kikkererwten tonijn salade

Ik heb weer een gezonde lunch voor jullie! Dit recept is weer met kikkererwten, want ik vind kikkererwten zo lekker. Dit recept is super simpel en super snel klaargemaakt. Lees verder voor het recept van mijn kikkererwten tonijn salade.

Ingedriënten (Genoeg voor ongeveer 2 personen):

  • Kikkererwten
  • Blikje tonijn
  • Tomaten
  • Feta kaas
  • Peper en zout
  • olijfolie

Als eerste spoel je de kikkererwten goed om en laat je ze goed uitlekken. Doe dan de kikkererwten in een grote kom. Lek dan de tonijn goed uit en doe de tonijn bij de kikkererwten. Ik snij dan een paar tomaten en een beetje feta, maar je kan er op zich bij doen wat jij lekker vind. Doe er dan wat olijfolie overheen, anders is het best wel droog. Breng het op smaak met wat peper en zout.

kikkererwten tonijn salade

kikkererwten tonijn salade

Zoals ik al zei is dit recept super makkelijk! Ik vind het heerlijk en het is ook behoorlijk voedzaam en gezond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *