Review Boozyshop blending sponge en mini blending sponges

Boozyshop blending sponge

In mijn boozyshop shoplog kon je zien dat ik de boozyshop sponsjes had besteld en vandaag heb ik voor jullie een review van de sponsjes! Ik heb de boozyshop blending sponge en de boozyshop mini blending sponges getest. Benieuwd wat ik van de sponsjes vind? Lees dan snel verder!

Boozyshop blending sponge

Boozyshop blending sponge

Ik wilde vooral de sponsjes van Boozyshop proberen, omdat ik de vorige keer toen ik bij boozyshop bestelde ik er gratis de boozyshop mini sponges bij kreeg en die vond ik onwijs fijn! Helaas verkopen ze die sponsjes niet meer. Maar deze grote spons voelt precies aan zoals die mini sponges van toen! Het is moeilijk uit te leggen, maar de spons voelt heel glad en zacht aan. In veel sponsjes zitten vaak soort van kleine spons gaatjes en dat heeft deze niet.

Als je de spons nat maakt, voelt hij nog raarder aan en hij wordt wel groter, maar niet heel veel groter. Het aanbrengen en blenden van foundation doet hij super goed! Ik heb het gevoel dat hij niet super veel product opneemt, wat fijn is. Mijn foundation is heel snel geblend en ziet er super mooi uit. Zeker één van mijn nieuwe favoriete sponsjes!

Voordelen:

 • Budget proof (3,95)
 • Blendt foundation goed uit
 • Werkt snel
 • Neemt niet veel product op

Nadelen:

 • Beetje rare textuur
 • Alleen online verkrijgbaar

Boozyshop blending sponge

Boozyshop mini blending spong

Ik vind kleine sponsjes zoals deze altijd heel fijn om mijn concealer onder mijn ogen en andere concealer uit te blenden. De textuur van deze sponsjes is weer heel anders dan die van de grote spons, wat ik eerst heel erg jammer vond, omdat ik die textuur zo fijn vind werken.

Ook deze spons wordt niet veel groter als je hem nat maakt, maar ik heb ook liever dat hij wel klein blijft, want dat is handig voor onder de ogen. Het uitblenden van concealer doet hij super goed en snel. Ik was dus bang dat de spons niet fijn zou zijn door de structuur, maar hij is eigenlijk juist wel heel erg fijn! Ik vind deze in ieder geval veel fijner dan de mini sponsjes van Real teechniques, maar mijn favoriete blijven die van Beauty blender.

Voordelen:

 • Budget proof (4,95)
 • Werkt snel
 • Blendt concealer mooi uit

Nadelen:

 • Alleen online verkrijgbaar
 • Blijft klein

Ik raad deze sponsjes zeker aan. Het zijn hele goede budget sponsjes en de roze kleur staat heel leuk! De sponsjes zijn verkrijgbaar bij boozyshop.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *