Review Catrice prime and fine transformer drops

Catrice prime and fine transformer drops

Elke zomer als ik terug kom van vakantie heb ik weer hetzelfde probleem dat mijn foundation veel te licht is. Nou kan je een donkerdere kleur foundation kopen, maar Catrice heeft nu transformer drops! Je hebt ze ook in een hele lichte bijna witte kleur, om je foundation lichter te maken. Maar ik heb de darkening kleur! Is het echt zo handig als het lijkt en werkt het goed? Lees dan verder voor mijn review voor de Catrice prime and fine transformer drops!

Catrice prime and fine transformer drops

Op de achterkant staat dat je de tube eerst goed moet schudden voor gebruik. Ik pak eerst mijn foundation erbij. Ik gebruik de Catrice HD liquid coverage foundation in de lichtste kleur. Dan pak ik de transformer drops erbij. Ik doe echt maar een heel klein beetje bij de foundation en meng het dan samen met mijn vinger. Wat ik gelijk al merkte is dat de drops super gepigmenteerd zijn. Ook hebben de drops een warme ondertoon. Wat handig is als je het gebruikt omdat je bruin geworden bent! Maar niet zo handig als je dus geen warme ondertoon hebt. Ook maken de drops je foundation een stukje matter. Voor de rest werkt het product eigenlijk super goed!

Voordelen:

  • Goedkoop €3,59
  • Dierproefvrij
  • Handig in gebruik
  • Heel gepigmenteerd
  • Warme ondertoon

Nadelen

  • Maakt je foundation matter
  • Warme ondertoon (kan ook een nadeel zijn)

Catrice prime and fine transformer drops

Ik gebruik de drops nu elke dag als ik make up op heb en het werkt ook goed samen met een BB cream! Ik ben er super blij mee, want nu hoef ik niet elke keer een nieuwe foundation te kopen. Van de winter ga ik denk ik ook de lichte versie proberen! Je hebt ook een versie die je foundation waterproof maakt en eentje die je er wakkerder laat uitzien. Naar die laatste ben ik ook wel benieuwd! De Catrice prime and fine transformer drops zijn te koop bij kruidvat voor €3,59.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *