Review Chocolate orange palette van I heart makeup

Chocolate orange palette

Er zijn al heel veel verschillende chocolate paletten uitgekomen van I heart make up, maar toen ik deze chocolate orange versie zag moest ik hem hebben. Het oogschaduw palette heeft super mooie oranje tinten, wat ik heel graag een keer wilde uitproberen. Vandaag heb ik een review van het chocolate orange palette van I heart make up!

Ik heb zelf het I heart make up Death by chocolate palette en ik ben echt dol op dat palette, dus ik was heel benieuwd of dit palette net zo mooi en fijn zou zijn. Ten eerste zijn de kleuren echt super mooi. Super mooie oranje tinten van licht naar donker en ook een paar hele mooie shimmers. Ik zal even de swatches laten zien!

Chocolate orange palette
Van links naar rechts: Its Mine, Clementine, Chocolate orange, Ribbon, Silky Smooth, Gift, Tap it en Lush.
Chocolate orange palette
Van links naar rechts: Segment, Pip, Orange, Smash, Peel, Dessert, Nibble en Its One.

Zoals je op de swatches kan zien zijn de oogschaduws heel erg gepigmenteerd. De oogschaduws zijn ook heel zacht alleen de donkere oogschaduws zoals Segment, Dessert en Nibble zijn wat stroever. Dat zie ik wel vaker met donkere oogschaduws. Ik vind vooral Gift er echt super mooi uitzien!

Ik heb wat met de oogschaduws gespeeld en je kan zeker wel een paar verschillende mooie ooglooks er mee maken. Zo heb ik een lichte naturel look gemaakt met Lush, Clementine en pip, een oranje donkere look met Gift, Pip, Clementine, Nibble en Dessert en ook een meer rode look met Tap it, Smash, Peel en Dessert.

Chocolate orange palette

De oogschaduws werken heel fijn! Ze zijn heel zacht en je hoeft echt maar heel zachtjes met je kwast in de oogschaduws, omdat ze echt heel gepigmenteerd zijn. Wees dus voorzichtig!

Ik ben zeker heel erg tevreden over dit palette. Ik denk dat ik dit palette vooral in de zomer zal gebruiken. Het liefst wil ik alle chocolate paletten van I heart makeup, want ze zijn allemaal zo mooi en fijn! Het Orange chocolate van I heart make up is o.a bij boozyshop te koop voor €9,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *