Review Essence time to wake up sheet mask

review essence sheet mask

In het nieuwe assortiment van Essence zit nu een sheet mask en dat vind ik echt een hele goede zet, want ik vind het altijd best wel moeilijk om in de winkels een sheet mask te vinden en zeker één die ook nog dierproefvrij is. Gelukkig is Essence dierproefvrij! Benieuwd of het ook een fijn masker is? Lees dan snel verder voor mijn review van Essence Time to wake up Face sheet mask!

Wat belooft het masker?:

  • Hydratatie boost
  • Verminderd tekenen van moeheid
  • Verminderd tekenen van fast food
  • Verminderd tekenen van partyen
  • Geeft je een wake up effect

Dat klinkt heel goed! En toen ik dit masker ging testen had ik toevallig de dag ervoor mijn verjaardag gevierd, dus ik had wel wat gedronken, niet heel gezond gegeten, was moe en had gepartyed! Goede timing om het masker uit te proberen.

Er staat dat je eerst je gezicht moet reinigen, dus ik heb eerst mijn gezicht gereinigd met een facewash en toen mijn gezicht droog gemaakt. Daarna heb ik het masker aangebracht. Dit was voor mij de eerste keer dat ik een sheet mask ging proberen en ik was bang dat het van mijn gezicht zou glijden, maar dat gebeurde niet! Het masker bleef goed op zijn plek zitten. Het masker is heel nat en ook best wel koud, waardoor je je wel gelijk wakker voelt! Je moet het gezicht 15 minuten laten zitten en dan eraf halen. Als je het masker eraf haalt dan zit er nog best veel crème op je gezicht en die moet je in masseren. Mijn gezicht bleef wel echt best lang een beetje plakkerig, dus ik raad het niet aan om dit masker te gebruiken voordat je je make up wilt gaan doen, maar minstens een paar uur daarvoor en anders ’s avonds. Mijn gezicht voelde best wel zacht, maar ik zag vooral dat mijn huid echt een glow had en ik er veel minder moe uit zag! Het masker doet dus echt wat hij belooft!

review essence sheet mask

Voordelen:

  • Goedkoop (€1,59 per stuk)
  • Geeft de huid hydratie
  • Je ziet er een stuk frisser en minder moe uit
  • dierproefvrij

Nadelen:

  • Je huid blijft lang plakkerig

Ik ga dit masker sowieso vaker gebruiken, zeker als mijn huid droog en moe is en een feestje heb gehad. Misschien een goed idee voor na de feestdagen? Het masker is voor €1,59 te koop bij Kruidvat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *