Review Himalaya Herbals Acne Pimple Cream

Himalaya herbals acne pimple cream

Vorige maand werd ik echt  gek van mijn slechte huid. Ik denk nu dat ik al een jaar en vooral het laatste half jaar een onwijs slechte huid heb als het om pukkeltjes gaat. Heel mijn voorhoofd zat vol en ook mijn wangen zaten vol met pukkeltjes. Mijn nicht raadde mij een jaar geleden ook al een paar producten aan zoals het groene klei masker van de tuinen. Toen raadde ze deze himalaya herbals acne pimple cream aan en toen heb ik hem maar besteld! Vandaag heb ik een review voor jullie van de himalaya herbals acne pimple cream.

Het product belooft acne en pukkels onder controle te houden, het voorkomen van toekomstige puistjes en houdt de huid zacht.

Lijst met ingrediënten

De crème is echt een super dikke grijzige crème. De crème ruikt naar babypoeder, wat ik wel lekker vindt! Ik breng deze crème aan als laatste stap in mijn skincare routine. Ik smeer de crème ook alleen aan op plekken waar ik last heb van pukkels. Op dat moment waren dat mijn voorhoofd en gedeeltes op mijn wangen. Een uur nadat ik de crème aangebracht had begon mijn huid heel erg vettig te worden. Daarom raad ik aan om deze crème alleen in de avond te gebruiken, want ik denk dat als je hierover make up aanbrengt het niet mooi gaat zitten.

De volgende dag waren mijn pukkels iets erger dan de dag ervoor. Dit had ik al verwacht, want vaak zorgen deze crèmes ervoor dat alle pus en viezigheid uit de pukkels gaan, waardoor ze ook weer sneller uitdrogen en verdwijnen.

Op de tweede dag zag ik al duidelijk dat de pukkeltjes minder waren en vooral minder rood waren. Na een week elke dag in de avond de crème te gebruiken waren mijn pukkels op mijn voorhoofd weg! Twee weken later was mijn huid weer slechter. Ik denk dat dit door stress en slecht slapen kwam , want het was vooral op mijn wangen.

Himalaya Herbals Acne Pimple Cream

Mijn huid is nu veel mooier, maar ik moet eerlijk zeggen dat dat ook komt doordat ik beter slaap, minder stress heb en ik ben gestopt met cream make up producten en een cleanser van the bodyshop. Ik gebruik de crème nu nog steeds op pukkeltjes, waardoor de pukkels sneller weg gaan. Ik raad je dus zeker aan om deze crème te proberen als je last hebt van veel pukkels/acne. De himalaya herbals acne pimple cream is te koop bij bol.com voor maar €5,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *