Review Kiko Daily protection BB cream SPF 30

kiko bb cream

Ik was opzoek naar een nieuwe bb cream voor in de lente/zomer en ik kwam uit op de Kiko BB cream. Ik liet in mijn laatste currently loving artikel al weten dat de BB cream van kiko een nieuwe favoriete was! Vandaag heb ik voor jullie een review  van de Kiko BB cream en laat ik jullie weten wat ik zo fijn vind aan deze BB cream.

Ingrediënten lijst

Dit is wat de Kiko BB cream belooft:

 • Beschermt de huid (SPF 30)
 • Perfectioneert de huid
 • Hydrateert de huid
 • Comfortabele structuur
 • Natuurlijke finish

Dat klinkt allemaal heel goed toch? De BB cream is verkrijgbaar in 7 kleuren, wat ik echt veel vind voor een budget bb cream! Ik heb de lichtste kleur 01 ivory. Ik vind het vooral fijn dat de bb cream SPF 30 bevat, want de meeste bb cream of foundations gaan niet hoger dan SPF 15.

Kiko bb cream
Links zonder make up. Rechts met de Kiko bb cream.

 

Met concealer, poeder, bronzer, blush, highlighter en mascara

De kleur is echt een perfecte match met mijn bleke huid, daar ben ik onwijs blij mee! Zoals je ziet heeft deze BB cream best veel dekking voor een BB cream. Ik heb hem aangebracht met een sponsje. Dat vind ik persoonlijke het fijnste werken. Ik heb het ook met een kwast geprobeerd. Dat gaat ook en dan heb je nog iets meer dekking. Je kan hem ook gewoon met je vingers aanbrengen! Naast de goede dekking, zie ik ook gelijk een hele mooie glow. Mijn huid voelt na het aanbrengen van de BB cream ook heel hydraterend aan.

Voordelen:

 • In 7 kleuren beschikbaar
 • Dierproefvrij
 • Budget (€9,95 voor 30 ml)
 • SPF 30
 • Goede dekking
 • Mooie glow

Nadelen:

 • Niet te koop bij de drogist.

Ik ben zo blij met deze BB cream! Dit is echt mijn nieuwe favoriet en sinds ik hem heb gebruik ik hem elke dag. Als ik van de zomer bruiner ben wil ik hem ook gaan gebruiken. Misschien koop ik tegen die tijd nog wel een tintje donkerder. Maar ik wil ook kijken of hij mooi is als ik hem mix met mijn darkening drops van Catrice. De kiko daily protection BB cream SPF 30 is te koop in kiko winkels en op kiko.nl voor €9,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *