Review Kiko sculpting touch creamy stick contour

Kiko sculpting creamy touch stick contour

In mijn laatste dagelijkse make up routine kon je al zien dat ik de laatste tijd vooral cream contour gebruik. In dat artikel gebruikte ik er één van Catrice, maar ik wilde heel graag een contour stick proberen. In mijn laatste shoplog kon je zien dat ik de Sculpting touch creamy stick contour van Kiko gekocht heb en vandaag ga ik hem voor jullie reviewen!

Ten eerste vind ik de verpakkingen altijd heel erg clean en mooi van Kiko. Meestal zit er niet zo heel veel product in stick producten, maar in dit product zit 10 gram. Dat is best wel veel! Je hebt twee kleuren van de contour stick: 200 hazelnut en 201 chocolate. Ik ga voor jullie de lichtste kleur 200 hazelnut reviewen!

Kiko sculpting touch creamy stick contour

Ik breng  de stick aan onder mijn jukbeenderen en een klein beetje op mijn voorhoofd. De kleur 200 hazelnut is een warme lichte contour kleur. Hij lijkt in eerste instantie een beetje te donker voor mijn huid, maar als je hem uitblendt is hij heel mooi! De kleur is ook niet oranje, wat soms wel eens kan gebeuren. De stick is super creamy en glijdt over de huid heen.

Kiko sculpting touch creamy stick contour

Ik blend de stick uit met de real techniques contour kwast en dat gaat heel snel en makkelijk. De stick laat zich heel snel uit blenden. De stick heeft niet super veel pigment als je hem uitblendt, waardoor de contour heel natuurlijk wordt. Persoonlijk vind ik dat zelf heel fijn en mooi, maar je kan altijd nog een laag aanbrengen.

Hier heb ik de rest van mijn make up ook aangebracht!

Voordelen:

  • Budget
  • Dierproefvrij
  • Creamy
  • Makkelijk uit te blenden
  • Heel natuurlijk
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede kleur voor bleke huidjes

Nadelen:

  • Niet heel erg gepigmenteerd

Ik raad de stick aan voor mensen die opzoek zijn naar een creamy contour stick voor een fijne prijs! De Kiko sculpting touch creamy stick contour is namelijk te koop voor €9,95 via de website van Kiko of in één van de winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *