Review Lush Cup O’Coffee gezichts- en body masker

review lush cup o'coffee

Ik ben gek op alles van Lush en vooral op hun verse gezichtsmaskers. Nu bestelde ik er laatst en toen zag ik het masker cup o’coffee. Dit masker is langer houdbaar dan de verse maskers, er zit meer in en je kan het op je hele lichaam gebruiken! Daar werd ik nieuwsgierig van, dus lees verder om mijn review te lezen van het Lush cup o’coffee masker.

In het potje zit 150 gram wat twee keer zoveel is dan de verse gezichtsmaskers. Ook is het masker drie maanden lang houdbaar en een vers gezichtsmasker is maar één maand houdbaar. En het masker kocht maar €9,95! De koffie geur is heel erg sterk en daar moet je wel van houden. Het geeft je wel echt energie, dus dat is zeker fijn. Ook zitten er kleine scrubdeeltjes in dit masker. Dit maakt je huid nog zachter, omdat je als je het masker eraf haalt gelijk je huid ook scrubt.

Review Lush Cup O'Coffee

Ik breng het masker aan op een gereinigde huid en laat het masker meestal 30 minuten zitten. Ik huid ervan om maskers net wat langer op te houden, want je hoeft het masker eigenlijk maar 15 minuten op te houden. Als ik het masker net heb aangebracht merk ik gelijk dat het een klein beetje prikt op plekken waar ik pukkeltjes heb. Meestal is dit een goed teken en betekent het dat het ook echt iets tegen je pukkeltjes doet. Ik haal het masker eraf met een beetje water en scrub dan mijn huid nog een beetje met het masker. Na gebruik is mijn huid onwijs zacht en heb ik ook veel minder velletjes! Je merkt echt dat het iets tegen je pukkels doet, maar door het scrubben haalt het ook je droge velletjes weg. Na het gebruik van het masker voelt mijn huid ook een beetje strak en droog aan, maar als je daarna een goede crème gebruikt is er niets aan de hand.

Ik heb het masker ook een keer op mijn rug en hals gebruik, omdat ik daar ook last heb van pukkels. Daar hielp het ook echt heel goed. Vooral op mijn hals werkte het goed, want de volgende dag waren mijn pukkels echt al een stuk minder.

Review Lush Cup O'Coffee

Ik ben zeker te spreken over dit masker en zou dit masker ook zeker vaker gaan kopen! Het cup o’coffee masker is te koop in lush winkels en online voor €9,95.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *