Review Lush jelly masker 1000 millihelens

jelly masker

Toen ik zag dat Lush nieuwe jelly maskertjes had, werd ik gelijk super nieuwsgierig! Ik houd heel erg van Lush en mijn favoriet zijn toch wel de verse maskertjes. In de winkel raadde ze mij het jelly masker 1000 millihelens aan. Dit masker is bedoelt voor de droge huid met onzuiverheden en dat huidtype heb ik. Vandaag dus een review over het Lush jelly masker 1000 millihelens.

Ik heb wel eens een jelly shower gel gebruikt van de Lush en dit masker voelt precies hetzelfde alleen iets steviger. Het masker ruikt heel sterk naar groene thee en ik vind het vooral heel erg naar bos ruiken. Het heeft dus een hele natuurlijke geur, wat ik zelf heel lekker vind!

Het masker is ongeveer 3 maanden lang houdbaar en dat vind ik heel fijn, want de verse maskers van Lush zijn maar een maand goed houdbaar!

Hoe werkt het?

Je neemt een klein beetje van het product in je hand en dat stukje wrijf je in je handen. Wrijf net zolang totdat je geen stukjes meer hebt en dan kan je het masker aanbrengen op je gezicht. Het voelt gelijk super zacht en verzorgend aan op de huid. Laat het masker ongeveer 15 minuten zitten en dan kan je het afspoelen met water.

Zoals ik net al zei voelt het masker heel verzorgend aan. Het voelt hydraterend en licht zuiverend aan. Ik ben gewend van de verse maskers van Lush dat ze best wel heavy zijn en dat je ook gelijk verschil ziet. Dit masker is een stuk milder en voedt de huid vooral, maar ik merk eigenlijk vrijwel geen ander verschil aan mijn huid. Het enige wat ik merk is dat mijn huid wat meer gehydrateerd is.

jelly masker

Voordelen:

  • Lang houdbaar
  • Vegan
  • Dierproefvrij
  • hydraterend

Nadelen:

  • Het masker doet niet zo heel veel

Ik raad dit masker wel aan voor mensen met een droge en gevoelige huid, omdat het masker zo mild is! Het masker is te koop bij Lush voor €10,50.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *