Review salt of the earth deo

salt of the earth

Toen ik dierproefvrij ging werd me gelijk duidelijk dan een goede deo vinden best wel moeilijk zou worden. Ik gebruikte altijd de lady speedstick, wat echt een super goed deo is, maar helaas niet dierproefvrij. Toen heb ik heel lang de Therme deo gebruikt, die op zich wel goed werkt, maar ook niet super goed. Toen zag ik ineens overal de deo’s van Salt of the earth voorbij komen en daar werd ik wel nieuwsgierig naar! Vandaag heb ik een review van the salt of the earth deo voor jullie!

salt of the earth

Wat belooft de deo?:

 • Langdurige bescherming
 • Geen witte strepen
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Unisex
 • Dierproefvrij

Ten eerste vind ik het design onwijs leuk!

salt of the earth

Hoe werkt de deo?

De deo is een zout deo. Je maakt de deo eerst een beetje nat en dan breng je hem aan onder je oksel. Als je klaar bent droog je de deo af, op die manier gaat de deo langer mee. Als je net je oksels geschoren hebt voel je het wel een beetje prikken als je de deo aanbrengt, maar voor de rest heb ik helemaal geen last gehad van irritaties! Ook ruikt de deo inderdaad nergens naar, waardoor hij unisex is. Ik heb wel een keer last gehad van witte strepen op een zwart hempje.. Dat is jammer! De eerste week dat ik de deo gebruikte werkte hij super goed! De eerste dag had ik gelijk een stuk gefietst en ik rook niets! Maar ineens na twee weken leek het alsof de deo minder goed ging werken. Ik begon mezelf te ruiken, echt heel jammer!

Voordelen:

 • Dierproefvrij
 • Bij de drogist te koop
 • 100% natuurlijk
 • Unisex
 • vegan
 • je doet er super lang mee

Nadelen:

 • Witte strepen
 • Na twee weken werkt het niet meer
 • Best prijzig (6,99)

salt of the earth

Misschien verschilt het per persoon hoe de deo werkt, maar bij mij werkt hij helaas niet goed na twee weken. Vind het echt heel jammer, want hoor zoveel goede dingen over deze deo! De salt of the earth deo’s zijn onder andere te koop bij etos en kruidvat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *