Review Silk’n Sonic Clean gezichtsreiniger

gezichtsreiniger

De afgelopen jaren zie je overal van verschillende merken gezichtsreinigers en ik was altijd al wel heel benieuwd, maar ik vond ze altijd best wel duur. Nu heb ik de laatste tijd onwijs last van pukkels dat ik het wel waard vond om het uit te proberen. Ik bestelde de Silk’n Sonic Clean gezichtsreiniger en vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind!

gezichtsreiniger

Het gebruik van de gezichtsreiniger is heel simpel. Je moet eerst de gezichtsreiniger helemaal opladen. Ik moet eerlijk zeggen dat het opladen wel heel lang duurde. Hij moest er echt een paar uur inzitten, voordat hij goed opgeladen was. Daarentegen heb ik hem helemaal nog niet op te hoeven laden en ik heb hem al 2 maanden! Je krijgt 2 opzet borstels bij het apparaat. Ik heb voor de silk’n Sonic Clean gekozen, omdat hiervan de borstels niet zo duur zijn. Namelijk 10 euro voor 2 stuks en veel anderen zijn misschien goedkoper, maar dan zijn de borstels 20 euro!

Nadat de gezichtsreiniger opgeladen is kan je hem gaan gebruiken. Ik maak mijn gezicht nat en ook het borsteltje. Ik doe een klein beetje van de facewash op het borsteltje en zet dan de borstel op mijn gezicht. Ik gebruik nu de tuinen tea tree facewash. De borstel heeft 2 verschillende tril standen. Als het knopje rood brand is het de hardste stand en het groene knopje is de laagste stand. Ik zet hem altijd op de laagste stand. Jammer dat hij niet rond draait! Dan ga ik met ronddraaiende bewegingen over mijn gezicht heen. Ik blijf ongeveer 20 seconden op één gezichtsdeel. Dus 20 seconden op mijn wang, kin, voorhoofd en neus. Ook neem ik mijn nek mee! Wat ook handig is, is dat hij na 60 seconden automatisch uitgaat, zo weet je dut hoelang je al bezig bent. Als ik klaar ben was ik de facewash af van mijn gezicht en maak ik ook de borstel schoon onder de kraan.

Ik gebruik de borstel alleen ’s avonds en na het gebruik van de borstel heb ik echt een onwijs zachte huid! Ook haalt hij nog best een hoop make up van mijn gezicht. Na  2 dagen zag ik al dat mijn huid egaler werd en ook meer een glow had. Ik gebruik hem nu 2 maanden en ik kan wel echt zien dat mijn huid er beter uit ziet! Mijn huid is nog steeds niet perfect, maar ik ben al blij met een beetje vooruitgang.

gezichtsreiniger

Voordelen:

 • Na 2 dagen al verschil
 • Zachte huid
 • Minder pukkels
 • Gezichtsmassage
 • Handig in gebruik
 • accu gaat lang mee
 • Goedkoper dan andere gezichtsreinigers
 • Haalt restjes make up er af

Nadelen:

 • Het apparaat is best groot
 • Het opladen van de accu duurt lang
 • Borstel draait niet

Zoals je ziet zijn er veel meer voordelen dan nadelen en ik raad dit product dan ook zeker aan! De Silk’n Sonic Clean is te koop bij Wehkamp en MediaMarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *