Review van Tastea + kortingscode!

Tastea

Ik kreeg laatst een mailtje van Tastea of ik hun thee wilden testen en daar was ik wel heel erg benieuwd naar! Ze hebben heel veel verschillende smaken thee, met allemaal een ander doel. Zo heb je menstruatiethee, afslankthee, zwangerschapsthee, slaapthee en nog veel meer, maar ik heb voor jullie de beautythee getest!

tastea

Wat belooft de beautythee van Tastea allemaal?

 • Bevordert de groeit van gezonde haren en nagels
 • Bevordert de aanmaak van collageen
 • Verminderen van huidontstekingen zoals acné

De ingrediënten van de beautythee zijn:

 • Green tea china sencha
 • Green tea china jasmine
 • Lemongrass
 • Natural flavouring
 • Raspberry
 • Jasmine petals
 • China jasmine dragon pearls
 • Passionflower herb
 • Bamboo leaves

Alle thee van Tastea is 100% natuurlijk!

Ik vind de smaak van de thee echt heel lekker! Het smaakt een beetje naar een zoete groente thee. Ook proef je heel duidelijk de lemongrass, waardoor de thee wat frisser wordt. Je hoeft maar 2,5 gram per kopje te gebruiken en je krijgt 125 gram, dus je kan wel 50 kopjes thee eruit halen.

Ik heb voor de Beautythee gekozen, omdat ik nogal last heb van pukkeltjes de laatste maanden en ik kon dus wel wat hulp gebruiken. Ik merkte best snel al verschil daarin! Ik heb duidelijk minder pukkels in mijn gezicht en daar ben ik echt super blij mee. Daarnaast moet het ook helpen met de groei van je nagels en haren. Mijn nagels en haren groeien al best snel, maar toch merk ik dat vooral mijn nagels echt heel erg snel groeien! Ook zijn ze stevig. Ik heb laatst mijn haar geverfd en toen was mijn haar wat droger, maar ik dronk de beautythee en ik merkte ook dat mijn haar minder droog werd. Over de bevordering van collageen kan ik niets zeggen, want dat betekent dat het rimpels tegen gaat en daar ben ik nog wel wat te jong voor.

tastea

Ook kreeg ik van Tastea deze handige theebeker! De theebeker is dubbelwandig, waardoor je thee onwijs lang heet blijft. Ook heeft de theebeker een filter, waardoor je gewoon de thee (ik doe ongeveer een theelepel) in de beker kan doen, warm water erbij en dan het filter en de dop erop en je kan de thee drinken! Ook zie je af en toe een bloemetje voorbij drijven en dat ziet er echt heel leuk uit Je kan in de beker ook koude dranken doen, ik doe er overdag vaak water met komkommer en citroensap in.

Ik ben super blij met de thee en drink elke dag wel minstens een theebeker vol. Ben je benieuwd geworden naar Tastea dan heb ik een kortingscode voor jullie! Met de code naomimaree krijg je 10% korting op alles m.u.v de package deals. Deze kortingscode is geldig t/m 28 augustus. Je kan Tastea hier kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *