Review De Tuinen groene klei masker

groene klei masker

Ook al liet ik laatst mijn tips tegen acne zien, nog steeds is mijn huid niet helemaal top. Toen gaf mijn nicht dit groene klei masker van de tuinen als tip! Het is volgens mij het meest verkochte product van de tuinen, dus die moest ik natuurlijk proberen!

groene klei masker

Het masker heeft een hele sterke geur. Het is echt zo’n geur die je ogen doen prikken. Dit is duidelijk de tea tree oil. Ook zit er lavendel in het masker, wat ik heerlijk vind, maar je ruikt eigenlijk alleen maar heel sterk de tea tree oil. Het is echt een onwijs dikke klei masker. Klei maskers zijn altijd wel heel dik, maar dit is echt de dikste die ik ooit heb gebruikt. Je moet dan ook best wat kracht zetten om een beetje uit de tube te krijgen. Ik breng het aan met foundationkwast, maar je zou het ook gewoon met je handen aan kunnen brengen. De eerste keer bracht ik het masker aan op heel mijn gezicht, maar ik raad je aan voor als je een droge en/of gevoelige huid hebt het alleen aan te brengen op plekken waar je pukkels hebt. De eerste paar keren dat ik het masker gebruikte prikte mijn huid best wel erg en daar schrok ik van. Vooral op de bovenkant van mijn wangen, daarom breng ik hem nu dus alleen plaatselijk aan. Het masker droogt ook heel snel op en ik zal hem daarom ook niet langer dan 10/15 minuten erop laten zitten. Het masker gaat er heel gemakkelijk af met wat warm water. De huid is mooi glad en zacht en een beetje droog na het gebruiken van dit masker, ik raad daarom aan om na gebruik een goed voedende crème te gebruiken.

Elke keer als ik het masker gebruik merk ik dat mijn pukkels snel weggaan! Het is wel een agressief masker, dus ik raad hem aan alleen te gebruiken als je last hebt van veel pukkels en niet meer dan 1 keer per week.

groene klei masker

Voordelen:

  • Dierproefvrij
  • Pukkels gaan sneller weg
  • Je doet er super lang mee

Nadelen:

  • niet heel goedkoop (9,39 voor 100 ml)
  • hele sterke geur
  • agressief

Ook al zijn er meer nadelen dan voordelen van dit masker raad ik hem toch aan! Mijn pukkels gaan sneller weg na gebruik van het masker. Het is alleen wel echt een agressief masker waarmee je moet uitkijken als je een droge en/of gevoelige huid hebt! Het groene klei masker is te koop bij de tuinen voor 9,39.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *