Review van yes to blueberries shampoo en conditioner

review van yes to blueberries shampoo

Ik gebruikte bijna een jaar lang al de argan olie shampoo van de Kruidvat, die echt super fijn is! Laatst merkte ik dat mijn haar sneller vet werd en heel plat en futloos was. Dit is vaak een teken dat mijn haar gewend is aan de shampoo die ik gebruik. Altijd zo jammer als dat gebeurd! Toen moest ik dus opzoek naar een nieuwe shampoo en toevallig was er een kortingsactie op de producten van yes to en ik wilde al heel lang een keer hun shampoos en conditioner proberen! Vandaag dus een review van Yes to blueberries shampoo en conditioner!

Als eerste vind ik de verpakking heel mooi en fijn! Het is een knijp tube die op zijn kop staat, wat best wel fijn werkt. Je ziet gelijk heel duidelijk dat het om een natuurlijke shampoo gaat zonder parabenen! En hoe bijzonder dat het een shampoo van Blauwe bessen is? Ook zit er in de shampoo boerenkool!

Er zit 280 ml in de shampoo en conditioner en je betaalt voor beide €6,99. Niet super goedkoop, maar ook niet heel erg duur. Je hebt van de andere shampoos en conditioners van yes to wel flessen van 500 ml, maar van deze shampoo en conditioner (nog) niet.

Ik heb voor de yes to blueberries lijn gekozen, omdat deze lijn voor pluizig haar is en daar heb ik altijd wel last van. Het beloofd je haar glanzend gezond en zacht te maken! Ook zijn de shampoo en conditioner vrij van parabenen, SLS en petroleum.

review van yes to blueberries shampoo

Yes to blueberries shampoo

De shampoo ruikt heerlijk fruitig, zoet en fris. Heel anders dan andere shampoos die ik ooit gebruikt heb. Toen ik de shampoo voor het eerst gebruikte had ik het gevoel dat ik heel veel shampoo moest gebruiken, maar dat hoeft helemaal niet. Doordat er geen SLS in zit behoudt de shampoo de natuurlijke oliën in het haar, waardoor het voelt alsof je haar nog vies is maar dat is het dus niet. Het is even wennen! Ik merk dat het beste werkt als ik de shampoo eerst goed in mijn handen wrijf, zodat de shampoo goed gaat schuimen en dan breng ik het aan in mijn haar.

review yes to blueberries conditioner

Yes to blueberries conditioner

De conditioner ruikt ongeveer hetzelfde als de shampoo, alleen dan iets minder fris en ruikt wat warmer door de shea boter die erin zit. Je hoeft hier echt niet zo heel veel van te gebruiken, want het is best een rijk product. Even in laten trekken en je haar voelt super zacht aan!

Na de eerste keer dat ik deze producten gebruikt had zag ik gelijk verschil! Mijn haar pluist echt een stuk minder en het voelt ook heel zacht aan. Daarnaast merkte ik ook gelijk dat mijn haar veel meer volume heeft, wat best moeilijk is met mijn dikke haar. Ook wordt mijn haar minder snel vet, wat super fijn is. Ook had ik best wel wat hoofdhuid irritatie en sinds ik deze shampoo gebruik heb ik amper nog jeuk op mijn hoofdhuid. Het is even wennen, omdat er geen parabenen en SLS in zit, maar het is het echt waard en ook nog eens veel beter voor je haar!

Voordelen:

 • Minder pluizig haar
 • Zacht haar
 • Glanzend haar
 • Meer volume
 • Haar wordt minder snel vet
 • Minder hoofdirritatie
 • Geen SLS
 • Geen parabenen
 • 98% Natuurlijke ingrediënten
 • Dierproefvrij

Nadelen:

 • Duurder dan normale drogisterij shampoos
 • Het is even wennen

Yes to blueberries shampoo en conditioner zijn te koop bij holland & barret voor €6,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *