Review wet ’n wild photofocus concealer

wet 'n wild photofocus concealer

Laatst deed ik weer een bestelling bij boozyshop en ik bestelde onder andere de wet ‘n wild photofocus concealer. Ik was op zoek naar een nieuwe concealer en ik had goede reviews gelezen van deze concealer, dus ik was heel erg benieuwd naar deze concealer. Vandaag dus een review van de wet ’n wild photofocus concealer!

Ik kocht de lichtste kleur, light ivory. Bij Ivory denk je altijd wel aan een hele lichte kleur en op zich is de concealer ook wel licht, maar mijn favoriete concealer van Essence is wel nog een stukje lichter. De kleur is dus niet super licht, maar oké voor mijn huidskleur.

aangebracht onder mijn linker oog
aangebracht onder mijn linker oog

Ten tweede geeft de concealer onwijs veel dekking! Normaal gebruik ik best wat concealer onder mijn ogen, maar met deze concealer hoef ik echt maar 4 stipjes onder mijn oog te zetten en dat is meer dan genoeg! Ik blend de concealer het liefst uit met een sponsje, maar de concealer is ook super mooi uit te blenden met je vingens. Op de foto heb ik hem uitgeblend met mijn vingers. Ook gebruik ik hem af en toe op pukkeltjes en dat werkt ook super fijn, omdat de concealer zo dekkend is.

aangebracht onder allebei mijn ogen

Ik moet wel eerlijk zeggen dat de concealer wat in mijn lijntjes trekt. Dat heb ik eigenlijk met elke concealer wel. Deze concealer is een klein beetje mat, dus daar komt het denk ik door. Daardoor blijft de concealer wel super lang zitten!

wet 'n wild photofocus concealer

Voordelen:

  • Budgetprijs (3,99)
  • Goede dekking
  • Blijft lang zitten
  • Je hoeft maar weinig te gebruiken
  • Dierproefvrij
  • vegan

Nadelen:

  • Alleen online verkrijgbaar
  • Lichtste kleur is niet super licht

Ik raad jullie de wet ’n wild photofocus concealer aan! Zeker voor de prijs en de dekking. Ik vind hem super fijn!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *