Schoenen wishlist o.a Nike’s!

schoenen wishlist

Ik ben denk één van de weinige vrouwen die niet zo veel met schoenen heeft.. Ik heb niet super veel schoenen en ik draag eigenlijk altijd mijn Allstars of mijn bruine laarsjes. Hoog tijd voor een paar nieuwe vond ik zo! Zeker voor de winter wil ik nog een paar schoenen Vandaag laat ik jullie mijn schoenen wishlist zien!

download

Zwarte nike’s

Ik kocht begin vorig jaar zwarte nike roshe runs, maar er komt al een gat bij mijn grote teen en volgens mij heb ik ze ook iets te klein gekocht. Ik wil weer nieuwe zwarte nike’s, omdat ik best vaak wandel en die zitten gewoon het fijnst. Ik wil het liefst geen stoffe nikes meer, maar wat stevigere. Ik weet nog steeds niet welk model, want ik vind sneakers vaak een beetje te groot en lomp.

pizap.com14712600849631

Zwarte enkellaarsjes

Ik heb wel zwarte enkellaarsjes, maar die zijn iets te groot en ik vind ze een beetje lomp. Ze zijn ook gevoerd, wat wel heel fijn is voor in de winter met dikke sokken! Maar ik wil het liefst een paar die lijken op mijn bruine enkellaarsjes. Die zijn niet te hoog en zijn een beetje smal, zodat je ze ook onder jurkjes en rokjes kan dragen.

Converse-All-Star-Low-top-54_03_LRG

Witte lage Allstars

Deze wil ik zo graag! Je ziet ze vooral in de zomer bij iedereen en ze zijn zo handig om te hebben. Ik heb alleen grijs/groene hoge allstars en die kunnen opzich wel onder korte broekjes, maar niet echt onder rokjes en jurkjes. Witte lage allstars vind ik juist zo leuk staan onder jurkjes en rokjes in de zomer. Ze zijn super handig en mooi. Ik denk dat ik wacht met ze te kopen tot de volgende zomer, want deze zomer is alweer bijna afgelopen.

pizap.com14712599928151

Bruine veterlaarsjes

Ik heb al zwarte veterlaarsjes en die zijn een beetje stoer. Ik draag ze wel best vaak in de winter! Maar zulke veterlaarsjes in het bruin vind ik heel erg schattig! En ik draag toch vaker bruine schoenen dan zwarte schoenen.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *