Seven deadly sins boek tag

Seven deadly sins

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een tag had gedaan en ik vond deze tag op het kanaal van The bookish deer. Ik ken haar door bookstagram en ik zag dat ze nu ook een youtube kanaal heeft. Ze is portugees, maar ze heeft ook een paar Engelstalige videos! Lees verder voor mijn antwoorden van de seven deadly sins boek tag!

Seven deadly sins

GREED – What is your most expensive book? What is your least expensive book?
Ik heb stolen van Lucy Christopher een keer voor heel goedkoop kunnen scoren bij de bookdepository. Ik heb er toen nog geen 5 euro voor betaald. Het duurste boek dat ik heb is denk ik Harry potter and the cursed child die ik vorig jaar voor kerst kreeg.

Seven deadly sins
WRATH – What author do you have a love/hate relationship with?
John Green. Sommige boeken van hem, zoals Looking for alaska en paper towns vind ik echt hele leuke boeken. Maar an abundance of katherines van John Green is echt het saaiste boek dat ik ooit in mijn gelezen heb.. Ik ben wel benieuwd naar zijn nieuwe boek Turtles all the way down!


GLUTTONY – What book have you deliciously devoured over and over with no shame whatsoever?
Ik denk Divergent. Ik lees boeken niet zo vaak nog een keer, maar Divergent heb ik wel meerdere keren gelezen.

Seven deadly sins
SLOTH – What book have you neglected reading due to laziness?
Pride and prejudice… Ik ben er ooit aan begonnen, maar ben precies op de helft gestopt. Ik kon het gewoon niet meer aan!

Seven deadly sins
PRIDE – What book do you most talk about in order to sound like a very intellectual reader?
A thousand splendid suns van Khaleid housseini. Een super mooi boek, met een super mooi en emotioneel verhaal. Ook een boek dat iets moeilijker te lezen is dan young adult boeken die ik normaal lees.
LUST – What attributes do you find most attractive in male or female characters?
Als mannen beschermend zijn vind ik dat altijd heel erg aantrekkelijk. En donker haar en lichte ogen doen het ook altijd goed…
ENVY – What books would you most like to receive as a gift?
Ik denk fantastic beasts and where to find them, the original screenplay!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *