Shoplog Forever21, Miniinthebox en Hema

_MG_6659

Vorige week zette ik een wishlist online. Dezelfde dag nog kreeg ik al een paar dingen binnen die ik had besteld. Het is best wel veel voor mijn doen, maar ik had al een lange tijd niet zo veel geshopt waardoor ik ook nog lekker veel geld over had! Ik ben echt super blij met alles, want alles wat ik heb gekocht wilde ik al een lange tijd hebben.

_MG_6631

Ik bestelde als eerst bij Miniinthebox. Germaine bestelde er laatst en ze zei dat het minstens een maand duurt voordat je het binnen hebt. Ik had het toevallig binnen 10 dagen (!) al binnen. Alles bij Miniinthebox is echt super goedkoop. Ik moest al een lange tijd een nieuwe hoesje voor mijn telefoon, mijn oude hoesje heb ik namelijk al langer dan een jaar. Hij was helemaal stuk aan het gaan, dus ik was wel toe aan een nieuwe. Het was nogal moeilijk om een leuk hoesje te vinden voor mijn telefoon. Ik heb de Huawei y300. Toen Germaine dus besteld had bij Miniinthebox ging ik daar maar even kijken. Ze hadden echt heel veel leuke en allemaal onder de 3 euro. Eerste degene met de olifant. Ik moest hem nemen, want ik vond hem echt heel leuk. Het andere hoesje met ‘Be Free’ erop vind ik eigenlijk nog leuker. De hoesjes zijn allebei ook stevig, veel steviger dan mijn oude hoesje die 3 keer zo duur was. Ik had bij Teske al een keer gezien dat ze zo’n horloge had besteld bij Ebay. Ik ben helemaal geen horloge type, maar deze vind ik zo gaaf. Ik vond hem per toeval voor maar 3 euro! Ik ben er echt super blij mee. Ik bestelde ook nog een hoesje voor mijn moeder.

_MG_6635

Ik vertelde bij mijn wishlist al dat ik graag een t-shirt dress wilde en ik had deze al gezien bij Forever21. Ik ging eigenlijk alleen daarvoor bestellen, maar ik kon me natuurlijk niet inhouden. De T-shirt dress is precies zoals ik verwachtte en ga hem denk ik vaak dragen! Ik heb een legging van de H&M en die is van katoen, die niet zo warm is. Ik wilde daarom een iets dikkere voor in de winter en ik vond deze voor maar €8.50! Hij is wel echt super hoog, dus ik sla hem een keer dubbel. Ik ben gek op tote bags, maar ik heb er maar 1 die ik 3 jaar geleden in Londen kocht. Deze paste ook nog een perfect bij mijn nieuwe hoesje, dus ik moest hem wel bestellen voor maar 3 euro. Ik houd van stud oorbellen, het zijn eigenlijk de enige oorbellen die ik draag. Ik vond deze zilveren staafjes heel mooi en subtiel, voor €1.50. Ik bestelde ook nog voor €1.20 een paar elastiekjes. Deze zijn echt heel fijn, want er zit geen ijzerenstukje in.

IMG_6592

Ik wil sinds de zomer al Nike Roshe Runs. Alleen toen ik het geld had, kwam ik erachter dat ze overal waren uitverkocht. Toen opeens vond mijn vader ze bij plutosport.nl. Hij had hier vaker besteld en nam een kijkje. Hij vond ze daar voor maar 60 euro (!!). Ze waren maar 60 euro, omdat ze én in de aanbieding waren én ik maat 37,5 heb, waardoor ik blijkbaar een kindermaat heb. Deze schoenen zijn echt mega licht. Toen de pakketjesbezorger ze aan me gaf, dacht ik dat er niets in zat! Ze lopen ook echt alsof je op kussentjes loopt. De bovenkant is wel best strak, maar binnen een dag had ik dat al uitgelopen. Het enige is dat ze een beetje te koud zijn voor nu. ze zijn namelijk helemaal van stof, waardoor er makkelijk wind doorheen kan. Dat lijkt me trouwens wel heel fijn in de zomer. Ik ga deze schoenen met veel plezier dragen!

_MG_6648

2 weken geleden werd mijn nichtje Ilvy geboren (wat een mooie naam hè?). De volgende dag gingen we gelijk even naar de winkels om een leuk cadeautje te zoeken. We waren eigenlijk op zoek een klein wolfje, want Ilvy betekent ‘Kleine wolf’. We konden er helaas geen één vinden, dus hebben we andere leuke dingetjes gekocht, onder andere bij de Hema. Alicia had deze stiften me al aangeraden voor mijn kleurboek voor volwassenen. Ze werken echt heel fijn! Ze drogen helemaal egaal op. De stiften zijn alleen net niet dun genoeg om echt kleine dingetjes in te kleuren. Ze waren trouwens 2 euro. Ik heb de 2015 reading challenge opgehangen, alleen hangt het een klein beetje scheef. Om dit op te lossen bedacht ik washi tape! Voor €2.50 kocht ik deze. De kleur vind ik echt heel erg mooi en op één staat ‘Hello Sunshine’ zo schattig! (De reading challenge hangt nog steeds een beetje scheef trouwens). Bij Jennie zag ik haar sportkalender. Ik wilde niet helemaal zo’n kalender, maar het bracht me wel op een idee. Jennie plakt namelijk op elke dag dat ze gesport heeft een sticker! Zo houd je goed bij hoe vaak je sport. Daarom kocht ik dus deze leuke stickers voor maar één euro.

yogamatgoede

Al een jaar doe ik aan yoga en nog steeds had ik geen goede yogamat. Ik gebruikte het oude fitnessmatje van mijn broer. Ik vind yogamatten nogal duur, ze zijn meestal rond de 20 euro. Mijn  broer bestelde voor kerst een cadeautje voor Germaine bij sportbay.nl. Toen nam ik ook gelijk een kijkje en vond ik yogamatten van 13 euro! Ik vond alleen de kleuren niet zo leuk, dus ben ik maar voor paars gegaan. Hij is echt heel erg fijn. Ik ben sinds kort begonnen met sporten (kun je het geloven?), daar is dit matje ook goed voor!

Ik ben echt heel erg blij met mijn aankopen en ben al goed bezig met mijn wishlist! De enige dingen die er nu nog op staan zijn: Real Techniques kwasten, Beauty pillow, Bath & bodyworks kaars, een simpel zwart jurkje, een Lush zeepje en een tartan sjaal.

Heb jij laatst iets gekocht wat je al heel lang wilde?One Comment

  1. Wat een leuke aankoopjes! Je telefoonhoesjes zijn heel tof 🙂 En wat fijn dat je nog een beetje in de kindermaten valt, haha! Dan zijn schoenen toch soms wat goedkoper. Ik heb ook maat 37,5, dus misschien dat ik ook maar eens op plutosport.nl ga kijken… Goede tip, haha! 🙂

    ♥♥♥ Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *