Shoplog Kiko Milano

IMG_3748

2 weken geleden was ik heerlijk op vakantie in Italië. Het eerste waar ik aan dacht toen we naar Italië gingen was KIKO! We verbleven op een camping in Porlezza en de dichtstbijzijnde Kiko was in Como, waar we sowieso al heen wilden. Er staan trouwens 4 verslagen online van deze vakantie op mijn blog. Toen ik in Como liep was ik bang dat ik de Kiko Store niet zou kunnen vinden, maar opeens stond ik ervoor en heb ik met mijn moeder een beetje geshopt.

IMG_3753

Nagellak 375 Bois de rose

Mijn moeder zag gelijk dat de nagellakjes in de aanbieding waren voor 2 euro, dus we hebben er een paar meegenomen. Als eerste deze mooie licht oudroze kleur. Ik wilde al heel lang een kleur zoals deze en hij is prachtig! Hij dekt super goed, alle lakjes trouwens en blijft ook zeker wel een week bij mij zitten.

Nagellak 837 sea green

Ik had al een kleur die leek op deze, maar die is bijna op dus kocht ik deze. Het is een andere formule, hij wordt sneller droog en dat is ook echt zo! Ik heb wel het gevoel dat deze er wat sneller af gaat.

Nagellak 344 Light misty green

Dit is echt een fel licht blauwe kleur, echt leuk voor in de zomer en mooi bij een gebruinde huid, maar ook zeker mooi bij een wat lichtere huid. Deze blijft ook super goed zitten en is ook super dekkend.

Ik ben zeer tevreden over de nagellakjes!

IMG_3768

IMG_3770

Long lasting Stick 38 Golden taupe

Ik had op de kiko site al wat rondgekeken en wilde deze graag kopen. Toen ik in de winkel kwam, stonden op de producten alleen de cijfers en niet de naam. Toen pakte ik maar deze. Een mooie paarse taupe kleur. Ik wilde graag Golden taupe en dacht dat dit een andere was, maar toen ik thuis kwam en het ging opzoeken kwam ik erachter dat het wel Golden taupe was! De kleur is echt prachtig en de swatch op mijn hand ging er maar moeilijk af. Op mijn oog is hij toch wel iets minder. Hij is een stuk minder gepigmenteerd en creased zelfs een beetje. Als je er een oogschaduwbasis onder doet creased hij wel een stuk minder trouwens! De kleur is alsnog mooi, hij brengt ook heel fijn aan en je hoeft maar een klein beetje te blenden. Zeker een mooi product, maar jammer dat hij minder gepigmenteerd is op het ooglid en hij wat creased.

IMG_3760

IMG_3762

Radiant touch creamy stick highlighter 100 gold

Dit was ook een product die ik al had opgezocht op de site. Ik hoorde er best veel mensen over en hij zag er goed uit. Ik ben hier zo blij mee! Hij is echt super mooi. Werkt heel fijn, heel creamy en zacht. De kleur is heel mooi voor overdag, precies wat ik nodig had. Hij werkt ook heel fijn voor boven je cupidsbow.

IMG_3754

Oogschaduws mama

Mijn moeder kocht nog 2 oogschaduws.  De mooie zeeblauwe kleur is 267 Pearly malachite green, van het clics system , wat we niet zagen, maar zonder palette kun je zo ook gewoon gebruiken. Ook kocht ze nog van de normale lijn een legergroene kleur, die ook super mooi is. Het is de kleur 116  Pearly forest green. Deze korrelt wel nogal, maar alsnog heel mooi!

Dit waren mijn aankopen en ik ga denk ik vaker iets kopen bij Kiko. In Nederland zit er een Kiko store in Amstelveen, Amsterdam Centraal en Rotterdam Alexandrium. Je kunt ook bestellen op de site. Je moet dan wel minimaal 25 euro besteden en je kunt nog niet met betaalrekening betalen, maar wel met creditcard of paypal.

 4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *