Shoplog Rotterdam van Pull&Bear, Newlook, TBS en Donner

_MG_7945

De afgelopen 3 maanden heb ik geld gespaard zodat ik kon shoppen voor de zomer. Ik ben best wel goed geslaagd! Ik ben alleen nog desperate opzoek naar high waisted shorts die niet te kort zijn. Ik had er een bij Pull & Bear gepast, maar ze hadden mijn maat niet meer. Ik heb geshopt bij Pull & Bear, Newlook, TBS en Donner.

_MG_7954

De dag voordat ik ging shoppen scheurde ik voor het eerst uit mijn broek! Het was mijn enige zwarte broek en hij was van de Pull& Bear. Daarom kocht ik gelijk maar een nieuwe bij Pull & Bear. Hij was €15.99. Hij is heel stretchy en zit heel lekker! Alleen ruikt hij een beetje naar verf. Ik had dat vroeger ook met een broek van de H&M. Misschien dat het na een keer wassen minder wordt. Ook was ik opzoek naar een mooi wit hempje met kant, maar ik kon nergens een mooie vinden. Ik paste er wel een bij de Newlook, maar die was een beetje kort. Wel kocht ik dit geweldig shirt voor  maar €9.99 bij de Newlook! Ik ben gek op dromenvangers en ben een beetje een hippie dus dit shirt kon ik niet laten liggen.

_MG_7973

Ook was ik op zoek naar een paar mooie comfortabele zwarte sandalen voor de zomer, want ik heb alleen maar bruine sandalen. Bij de Newlook hebben ze altijd heel veel schoenen, dus daar moest ik wel slagen. Toen zag ik deze sandalen voor €19.99 en ik vind ze echt heel leuk! Op de foto kunnen ze er misschien wat lomp (birckenstock achtig) uitzien, maar als ik ze aan heb valt dat reuze mee! Toen het vorige week lekker weer was heb ik ze uitgelopen en dat ging super makkelijk! Helemaal geen pijn gehad, alleen gaf het leer wel een beetje af dus had ik zwarte tenen aan het eind van de dag. Ook kocht ik deze hoed voor €11.99. In de zomer draag ik heel vaak een hoed. Ik heb namelijk 1 keer in mijn leven een zonnesteek gehad en dat wil ik nooit meer. Een hoed houdt je wat langer koel en zo verbrand mijn gezicht ook niet. Normaal heb ik van die wat kleinere hoeden, maar deze vind ik zo leuk! Hij staat ook heel leuk en het detail van het bruine riempje eromheen maakt hem helemaal af.

IMG_7930

Normaal koop ik altijd mijn boeken via bol.com. In de stad waar ik woon verkopen ze niet echt Engelse boeken. In Rotterdam zit een grote boekenwinkel, de Donner. Germaine was er al een paar keer geweest, maar ik nog nooit. Ik ben denk ik nog nooit zo enthousiast geweest om een winkel binnen te gaan. De winkel ziet er echt heel gaaf uit! Ze hebben alles wat maar met boeken te maken heeft. Achterin is er ook een gedeelte waar je gewoon een boek kunt pakken en kan gaan lezen, ook zit er ergens een kleine sapbar, maar die heb ik niet gespot. Ik had al in mijn hoofd wat voor boeken ik wilde kopen en die hadden ze ook! Ik kocht Fangirl en Clockwork Angel, ze waren allebei rond de 12 euro. Ik ben al begonnen in Fangirl en het is echt een heel leuk boek en natuurlijk schrijf ik er een review van! Toen ik de winkel uitliep zag ik dat ze ook nog boekenleggers hadden, de volgende keer ga ik daar ook even tussen kijken.

IMG_7921

Als laatste ging ik even naar The Body Shop. Vroeger shopte ik heel vaak bij de TBS, maar de laatste tijd eigenlijk niet meer zo vaak. Ik heb al 3 jaar de body mist in Japense Cherry Blossom, waar ik gek op ben! Ik wilde graag nog een geur voor de zomer. Ik kocht de body mist in Fijan Water Lotus voor 12 euro. Hij ruikt heel fris en een heel klein beetje zoet. Best bloemig en na een tijdje ruikt hij was zachter. Echt een heerlijke frisse geur, waar ik van houd!9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *