Sieraden wishlist!

goedhood11

Vroeger was ik gek op sieraden en dan vooral op lange kettingen met bijvoorbeeld een olifantje eraan. De laatste jaren heb ik steeds minder sieraden gedragen en dat komt eigenlijk omdat ik best wel kieskeuring ben met sieraden. Ik vind het vaak te druk allemaal, dus ik houd van minimalistische sieraden. Toch vind ik het de laatste tijd steeds leuker om sieraden te dragen en dan vooral oorbellen, kettingen en ringen. Ik vond het best moeilijk om leuke sieraden te vinden. Ik kon vooral maar weinig leuke ringen vinden, maar ik heb er gelukkig wel een paar gevonden!

kettingen

Gouden kleine kettingen

Ik draag altijd twee dezelfde kettinkjes, dus ik kan er wel wat meer gebruiken. Hierboven zie je een ketting van My jewellery met een blaadje/takje eraan en die vind ik onwijs schattig. Net als het wolken kettinkje van My jewellery! Bij de H&M vond ik deze super leuke ketting met een dromenvanger eraan. Ik ben gek op veertjes. Je kon ook al zien dat ik veer oorbellen gekregen had voor mijn verjaardag. Daarom wil ik ook graag een verenketting, deze is van de Forever21. Ook zag ik nog een hele leuke ketting van de Forever21, een rondje met een zon.

Ketting met blaadje/takje van My jewellery 19,95

Ketting dromenvanger van H&M 4,99 

Ketting met veer van Forever 21 €3,00 

Ketting wolk van Myjewellery €19,95 

Ketting met zon van Forever21 €3,00 

oorbellen

Oorbellen – Minimalistisch goud, earcuffs en oorringetjes

Als eerste wil ik heel graag meer kleine gouden oorbellen, want die heb ik nog niet echt. Ik heb al zilveren staaf oorbellen en ik wil heel graag gouden staafoorbellen en hier zie je die van My jewellery. Ook vond ik deze leuke wishbone oorbellen bij de Forever21. Daarnaast vind ik van die oorringetjes ook heel erg gaaf en deze komt van wiezewasjes, waar je trouwens op moet letten met bestellen, want ze worden per stuk verkocht, dus als je een paar wilt moet je 2 keer aanklikken. Ook vind ik van deze earcuffs heel erg gaaf! Deze komt van My jewellery.

Earcuff my jewellery €9,95 

Wishbone oorbellen van Forever21 €3,00

Staafoorbellen van My jewellery €14,95 

Oorringetje van wiezewasjes €6,50 per stuk 

ringen

Gouden ringen

Ik vond het heel moeilijk om leuke ringen te vinden. Ik heb zelf al heel veel midi ringen en die heb ik eigenlijk nooit om omdat ik ben bang dat ze van mijn vingers vallen. Ik kreeg voor mijn verjaardag een mooie qoute ring van my jewellery en sindsdien wil ik gelijk weer meer ringen dragen.  En daardoor weet ik dat mijn ringenmaat 7/17 is! Alle ringen hierboven zijn van Forever21. Alleen bij de Forever21 kon ik leuke ringen vinden!

Ringenset met olifant €6,00 

Ringenset met zon en maan €8,00 

Ringenset met veer €4,00

Ik denk dat ik maar snel naar de Primark gaan, want daar hebben ze ook vaak leuke en goedkope sieraden, maar ik kon online niet zoveel vinden. Sowieso hebben ze ook super leuke kerstartikelen nu!

Waar koop jij het liefst je sieraden?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *