Spring reading list – Always and forever Lara Jean!

always and forever lara jean

Bijna een jaar maak ik deze lijstjes nu. Ik maak dan een lijstje van de boeken die ik dat seizoen wil lezen. Volgende week begint de lente, dus dit is mijn spring reading list! Er staan 2 boeken in die dit seizoen uitkomen, zoals always and forever Lara Jean en de andere boeken zijn een dystopische serie en nog twee contemporary boeken die ik al een tijdje wil lezen.

MOREhappyFINAL

More happy than not – Adam Silvera

Dit Boek staat al zo lang op mijn verlanglijstje dat ik hem nu eindelijk echt wil gaan lezen. Ik zie steeds meer reviews waarvan ik denk, ja dat klinkt echt als een boek voor mij! Volgens mij kan ik me herinneren dat er ook een beetje een sci-fi twist aan dit boek zat, maar dat weet ik niet meer zeker. Het klinkt tenminste echt als een boek waar ik van houdt!

always and forever lara jean

Always and forever Lara Jean – Jenny Han

Ik vond de eerste 2 boeken zo schattig en leuk om te lezen dat ik niet kan wachten op het derde boek! Het boek komt als het goed is 4 mei uit en dan bestel ik hem gelijk, misschien pre-order ik hem zelfs wel.

10576365

The darkest minds – Alexandra Bracken

Dit boek stond sowieso al op mijn lijstje van boeken die ik graag wilde lezen, maar toen had een vriendin van mij hem gekocht, maar ze vond hem niet zo heel erg leuk en heb ik hem van haar overgekocht! Het is echt een heel dik dystopian boek en ik heb zo’n zin om erin te beginnen!

9781408870082

When we collided – Emery Lord

Een paar weken terug wilde ik al bijna dit boek kopen, maar toen heb ik toch een ander boek besteld. Het wordt vergelijken met All the bright places en I’ll give you the sun, twee van mijn favoriete boeken ooit! Ik moet dit boek wel lezen om die reden, nu nog hopen of het ook echt zo is.

Cover-Reveal-The-Upside-Of-Unrequited-Large

The upside of unrequited – Becky Albertalli

Dit boek komt 11 april uit en dan ga ik hem ook gelijk bestellen! Ik vond Simon VS the homosapiens agenda zo’n leuk boek, dat ik heel benieuwd ben naar Becky Albertalli haar andere boeken!

Ook komt Benjamin Alire Sáenz uit met een nieuw boek in maart, maar er staat nog niet wanneer de paperback versie daarvan uitkomt, dus daar wacht ik nog op!

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *