Spring reading list – o.a Still me

Still me

Geloof het of niet, maar het is bijna lente! Ik kan echt niet wachten op de lente, zeker niet nu het de laatste weken juist zo verschrikkelijk koud is geweest en ook volgende week blijft het nog koud… Ik heb nog veel meer boeken die op mijn TBR staan, maar ik ben van plan om sowieso deze 5 boeken deze lente te lezen!

Restore me – Tahereh Mafi

2 jaar geleden las ik de shatter me trilogie. Hier kun je de review van deze trilogie lezen. Ik was niet heel groot fan van deze serie, maar nu er een vierde boek uit is ben ik toch wel heel erg benieuwd!

Of fire and stars – Audrey Coulthurst

In het artikel van boeken die ik dit jaar graag wil lezen stond dit boek al. Ik kwam het ergens tegen op Youtube en in februari kwam de paperback versie uit en ik ben zo benieuwd naar dit boek! 1. Het is een fantasy. 2. Het is een fantasy met een lesbische hoofdpersonage 3. De cover is zo mooi.

Still me

Still me – Jojo Moyes

Ik heb me before you en after you gelezen en dat vond ik hele mooie boeken. Ik vond After you minder leuk dan me before you, maar ik ben heel beneuwd naar dit derde boek. Het speelt zich af in New York, dus dat vind ik al een groot pluspunt!

Call me by your name – Andre Aciman

In februari keek ik deze film en ik vond de film zo onwijs mooi, dat ik gelijk het boek wilde lezen. Er stonden al heel veel boeken op mijn TBR, maar ik hoop het boek volgende maand te lezen!

Hoe overleeft rosa in new York? – Francine Oomen

Vroeger was ik helemaal gek op de hoe overleef ik serie van Francine Oomen en vorig jaar kwam ik erachter dat er nog een boek uit was! In dit boek gaat Rosa naar New York, again mega pluspunt voor mij. Het zou wel even raar zijn om weer Nederlands te lezen, maar ik ben zo benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *