Summer reading list – o.a The raven boys

the raven boys

Laatst liet ik al mijn favoriete zomerboeken zien, maar ik moet zelf natuurlijk ook weer leuke zomerboeken lezen deze boeken. Vaak lees ik fluffy romantische boeken in de zomer en vaak heb ik ook zin om iets van een fantasy serie te lezen voor de afwisselingen. Ik ben van plan om deze boeken deze zomer te lezen!

My life next door – Huntley Fitzpatrick

The Garrets zijn een hele andere familie dan The Reeds. The Garrets zijn luidruchtig, met veel, rommelig en liefhebbend. En elke dag hoopt de zeventienjarige Samantha Reed dat ze één van hun is. Tot één zomeravond Jase Garret bij haar op het balkon klimt en alles verandert. Dan ineens slaat haar leven om en moet ze een moeilijke keuze maken. Welke perfecte familie redt haar? Of is het tijd dat ze zichzelf redt? Een dromerig zomer boek, met karakters die bij je blijven lang totdat het verhaal voorbij is.

Dit boek staat al een tijdje op mijn leeslijst, maar ik bewaar hem elke keer voor de zomer. Het klinkt als een heel leuk zomerboek en het is een favoriet van velen!

Second chance summer – Morgan Matson

Taylor Edwards haar familie is niet heel close, maar wanneer ze levens veranderend nieuws te horen krijgen besluiten ze elkaar weer te leren kennen door voor de laatste keer hun zomer door te brengen met zijn allen bij hun oude zomer huis aan het meer. Maar al snel wordt Taylor geconfronteerd met haar verleden waar ze van ze wegliep. Haar voormalige beste zomer vriend woont nog steeds aan de andere kant van het meer en hij is nog steeds even boos op Taylor als 5 jaar geleden en haar eerste vriendje is naast haar komen wonen… Maar hij is veel leuker nu hij zeventien is als toen hij twaalf was. Is één zomer genoeg om een tweede kans te krijgen met familie, vrienden en de liefde?

Ik raadde in mijn favoriete zomerboeken artikel al alle boeken van Morgan Matson aan, maar ik moet zelf alleen nog Second chance summer lezen. Ik heb wel gehoord dat dit boek een beetje sad is, maar dat is wel fijn voor de afwisseling.

Did I mention i love you – Estelle Maskame


Eden Monroe kwam naar Californië voor een zomer van de zon, zand en beroemdheden wat een betere manier om te vergeten over het drama thuis? Totdat ze haar nieuwe familie ontmoet.Een vader die ze 3 jaar lang niet gezien heeft en een stiefmoeder en drie stiefbroers. Eden krijgt haar eigen kamer in fancy het huis van haar vader in Santa Monica. Een kamer naast de deur naar haar oudste stiefbroer, Tyler Bruce. Wie ze niet kan staan. Hij heeft blauwe ogen en ego groter dan een huis in Beverly Hills. Ze heeft nog nooit zo’n intense afkeer gevoeld voor iemand. Maar de twee worden voortdurend bij elkaar gegooid als zijn groep vrienden haar in hun wereld trekt van rule-breaking, feesten en rond de pier hangen. En hoe meer ze Tyler probeert te begrijpen, hoe meer Eden Zichzelf voelt vallen voor de ene persoon die ze niet mag. 

Deze trilogie stond vorig jaar ook al op mijn zomer leeslijst, maar ik heb de serie nog steeds niet gelezen. Dit komt doordat het laatste boek pas in december uitkwam in de editie die ik wil. Ik hoop dat dit zoiets is als de after serie!

Alex approximately – Jenn bennet

Bailey Mink Rydell heeft de jongen van haar dromen ontmoet. Ze delen de liefde voor films en praten heel de dag. Alex is perfect. Behalve dat ze elkaar eigenlijk nog nooit in het echt ontmoet hebben.. en ze weten van allebei niet hun echte naam. Wanner Bailey naar het zonnige Californië verhuist naar haar vader, die toevallig in dezelfde stad woont als Alex, besluit ze om Alex te vinden. Maar iemand vinden op basis van online gesprekken is moeilijker dan Bailey dacht en wanneer haar irritante, maar charmante collega Porter Roth haar afleidt, zou ze Alex ooit vinden?

Afgelopen winter las ik Night Owls van Jenn bennet en dat vond ik een onwijs leuk boek! Afgelopen april kwam ze met een nieuw boek en het klinkt zo onwijs leuk! Deze neem ik sowieso mee op vakantie.

the raven boys

The raven boys – Maggei Stiefvater

Blue Sargent komt uit een spirituele familie. Haar moeder is helderziende en kan de zielen zien van hen die gaan sterven. Blue heeft ze zelf nog nooit gezien, maar daar komt verandering in wanneer een jongen haar op een dag aanspreekt. Zijn naam is Gansey. Hij blijkt een rijke student op de lokale privéschool Aglionby te zijn. De jongens van Aglionby staan bekend als de Ravenjongens en betekenen niets dan problemen. Zolang ze zich kan herinneren heeft de spirituele familie van Blue haar verteld dat zij haar ware liefde zal vermoorden. Ze had nooit voorzien dat dit een probleem zou worden. Maar nu haar leven verweven raakt met de sinistere wereld van de Ravenjongens, is ze daar niet zo zeker meer van…

Zoals ik al zei vind ik het fijn om ook vaak iets van een fantasy serie te lezen in de zomer en ik denk dat ik dit jaar ga voor the raven boys serie! Ik hoor heel veel goeds over deze serie, dus ik ben heel benieuwd!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *