Tastea Chai Dubai met 23k eetbaar bladgoud + kortingscode!

chai dubai

Een paar maanden terug deed ik een review over de picture perfect blend thee van Tastea, waar ik nog steeds heel erg tevreden over ben! Nu heeft Tastea een nieuwe en hele bijzondere thee. Namelijk de Chai Dubai blend met 23k eetbaar goud. Als dat niet de meest bijzondere en luxe thee ooit is, dan weet ik het ook niet meer. Lees snel verder wat ik vind van deze thee!

chai dubai

De ingrediënten van de Chai Dubai blend:

  • Zwarte thee ceylon
  • Groene munt
  • Dadel
  • Cardamom
  • Saffloer bladeren
  • Gemalen cardamom poeder
  • 23k eetbare bladgoud

Bij de Chai Dubai thee ontvang je ook een certificaat van echtheid van het 23k bladgoud.

Ook is de thee, net als alle andere smaken van Tastea, 100% natuurlijk!

Toen ik de thee rook, wist ik gelijk al dat dit echt een thee voor mij is. Het is ook echt de perfecte thee voor de herfst en winter. Het smaakt heel warm en je proeft zeker de munt en cardamom heel goed in de thee.  Ook bij deze thee, net als alle andere smaken van Tastea, gebruik je 2,5 gram per 200 ml. Dat betekent dat je er wel 50 kopjes thee uit kunt halen!

chai dubai

Ik was bang dat er alleen maar een beetje goud aan de bovenkant zou zitten, zodat het lijkt alsof er super veel goud in zit. Maar dat is dus niet waar! Door heel de thee zit echt een hoop stukjes 23k eetbare bladgoud. Super mooi ziet het eruit.

chai dubai

Ook als je de thee in de Tastea theebeker doet, ziet het er heel mooi uit! De theebeker is dubbelwandig, waardoor je thee onwijs lang heet blijft. Ook heeft de theebeker een filter, waardoor je de thee (ik doe ongeveer een theelepel) in de beker kan doen, warm water erbij en dan het filter en de dop erop en je kan de thee drinken. In de picture perfect thee zag je bloemetjes erin en met deze Chai Dubai thee zie je super mooie glinsterende stukjes bladgoud!

Ik ben super blij met de thee en drink elke dag wel minstens een theebeker vol. Ben je benieuwd geworden naar Tastea dan kan je de Chai Dubai thee hier kopen én ik heb een kortingscode voor jullie! Met de code naomimaree-dubai krijg je 10% korting op alles m.u.v de package deals. Deze kortingscode is geldig tot 1 november!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *