Tasty pastry boek tag!

tasty pastry tag

Ik vond het deze keer best moeilijk om een leuke tag te vinden, maar ik vond op Rowan haar blog de Tasty Pastry boek tag en die vond ik er wel heel leuk uit zien!

tasty pastry boek tag

Croissant: Noem een populair boek waar iedereen (inclusief jijzelf) van houdt!

Ik heb er denk ik wel meerdere, maar dan ga ik toch voor Divergent. Dat boek heeft er voor gezorgd dat ik begon met heel veel lezen!

goedthekiterunner

Macarons: Noem een boek waar je moeilijk doorheen kwam, maar dat het zo waard was op het eind!

Voor mij was dat The kiterunner. Heb denk ik wel 2 weken over dit boek gedaan en kwam er moeilijk doorheen. Maar uiteindelijk was het een super mooi boek en ben ik blij dat ik het gelezen heb. Ik heb ook nog A thousand splendid suns liggen en die moet ik ook snel gaan lezen.

goedshatterme

Vol-Au-Vent: Noem een boek waarvan je dacht dat het geweldig zou zijn, maar dit uiteindelijk niet zo was.

Dat was voor mij Shatter me. Ik had zoveel goede reviews van dit boek gezien en ik wachtte zelfs met lezen tot ik ergens eindelijk het laatste boek van dezelfde uitgeverij kon vinden, zodat ik de hele serie achter elkaar kon lezen. Dat heb ik ook gedaan, maar het viel me toch wel een beetje tegen. Had een geweldig boek verwacht en dat was het niet.

goedeverything

Pain-au-chocolat: Noem een boek dat heel anders was dan je had verwacht.

Over deze moest ik even goed nadenken, want meestal weet ik best goed waar een boek over gaat voordat ik erin begin. Toch kies ik dan voor Everything Everything. Er was zo’n hype om dit boek en de kaft is ook zo mooi! Ik had een veel emotioneler verhaal verwacht en vond het verhaal toch wat vlak en ook heel onrealistisch.

goedthingsweknowbyheart

Proditerole: Noem een boek dat volgens jou niet genoeg aandacht krijgt.

Things we know by heart. Ik las dat boek vorige maand en vond het zo’n mooi boek! Ik had hoge verwachtingen en dat heeft het boek ook waargemaakt. Ik hoor alleen echt veel te weinig over dit boek, zo jammer!

goedgonegirl

Croquembouche: Noem een zeer complex boek.

Dit vind ik een moeilijk, maar dan ga ik voor gone girl. Ik las het boek voordat ik de film zag en ook al duurde het lang totdat ik het boek uit had, was het een super goed boek. Ik lees namelijk nooit thrillers, daarom vond ik het moeilijk om er doorheen te komen. Gone girl is echt een complex boek, echt een raadsel en elke keer dacht ik wel weer iets anders. Super goed en complex boek!

goedgreatgatsby

Napoleon: Noem een film of tv serie die je beter vind dan het boek.

Dan ga ik voor the great gatsby. The great gatsby is één van mijn favoriete films en daarom wilde ik een keer het boek lezen. Het boek is super kort, nog geen 200 bladzijdes, maar wat heb ik hier lang over gedaan. Het was gewoon een hel. Ik snapte de hele tijd niet waar ze nou waren en of het nou al avond was. Snapte er echt niets van, dus vind de film veel beter!

goedallthebright

Empanada: Noem een bitterzoet boek.

All the bright places. Ik hoefde niet eens na te denken hierover. All the bright places is één van mijn favoriete boeken en is echt een super mooi boek. Het is een heel lief boek, maar ik heb zo hard gehuild bij dit boek en dat doe ik niet vaak!

goedhp

Kolompeh: Noem een boek dat zich in een plaats afspeelt waar je heen zou willen.

Veel van de boeken die ik gelezen heb spelen zich af in Amerika en in Engeland. Ik ben al eens in Londen geweest en daar zou ik wel graag nog eens heen willen, maar ik heb eerlijk gezegd niet zoveel met Amerika. Ik zou dan graag naar Hogwarts willen natuurlijk! Hoe geweldig zou dat zijn.

goedanna

Pate a choux: Noem iets lekkers uit een boek wat je dol graag zou eten.

Ik let nooit zo veel op het eten in boeken, maar ik denk dan in Anna and the french kiss eet ze volgens mij een keer een crêpe met Etienne. Ik heb nog nooit een crêpe op, dus dat zou ik wel graag willen eten!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *