Tattoo inspiratie!

Tattoo inspiratie

Ik heb (nog) geen tattoos, maar ik heb het wel altijd al heel erg mooi gevonden. Van die grote tattoos of bijvoorbeeld een sleeve vind ik ook heel erg gaaf, maar niet echt iets voor mij. Ik houd meer van de subtiele tattoos. Ik weet nog steeds niet zeker of ik ooit een tattoo ga nemen, maar dit zijn mijn tattoo inspiraties!

Plekken die ik mooi vind

Er zijn maar weinig plekken die ik mooi vind voor een tattoo. Ik houd van subtiele plekken, waar ze niet super snel opvallen.

Voettatooos

Voet

Een van de mooiste plekken voor een tattoo heb ik altijd al op de voet gevonden. Vroeger vond ik vooral op de enkel mooi, bijvoorbeeld een bloem. Nu vind ik vooral aan de binnen kant van je voet heel erg mooi!

Achteroortatooos

Achter oor

Nog een mooie plek vind ik achter je oor. Ik vind dit wel een beetje een standaard plek, want heel veel mensen hebben hier een tattoo. Vooral een veer is bijvoorbeeld mooi!

handtattooos

Hand

Ook op de hand vind ik een mooie plek. Bijvoorbeeld tussen je duim en wijsvinger of op de binnenkant van een vinger of gewoon op je vinger. Vooral een hartje is hier leuk of iets ander heel erg kleins. Ik vind deze plek vooral gaaf als je al een sleeve hebt.

zijkantrugtattoo

Zijkant rug

Dit vind ik vooral een beetje een sexy plek. Ik vind eigenlijk alle soorten tattoos mooi hier! Maar vooral teksten vind ik hier mooi.

Tattoos die ik mooi vind

Dan nog de soorten tattoos die ik mooi vind. Zoals ik net al zei houdt ik van subtiele tattoos. Dus kleine tattoos die niet zo erg opvallen.

Halvemaantattooo

Halve maan

Betekenis:

De maan brengt verlichting in de duisternis en geeft de ritme van het leven aan. De Maan word vaak geassocieerd met de cyclus van de vrouw maar ook met mysterie, mystiek en magie. De maan is het symbool van dromen, intuïtie, sensualiteit, vrouwelijke kracht en vruchtbaarheid.

Dit is toch wel mijn favoriete tattoo! Bij deze tattoo had ik voor het eerst het gevoel dat ik hem wel heel graag zou willen hebben. En dan zoals hierboven in de binnenkant van mijn voet. Super gaaf vind ik hem en dit is ook de enige tattoo waar ik een betekenis bij heb en bij de anderen heb ik dat niet zo.

Veertattoooss

Veer

Betekenis:

Veren staan voor vrijheid. Een veer heeft ook een spirituele betekenis. De indianen geloofde dat als je een veer vond het betekende dat een dierbare was overleden. Het kan ook betekenis dat je vooruitgang hebt geboekt.

Een veer heb ik altijd al heel erg mooi gevonden als tattoo, maar ik vind de betekenis niet zo aansprekend. Ik vind een veer mooi op de zijkant van de rug, achter de oor of bij de enkel/voet.

Yingyangtekentattoooa

YinYang teken

Betekenis:

Bij yin en yang zijn begrippen verwerkt waarin het draait om balans en harmonie. Het hoort tot het taoïsme, een filosofische stroming uit China. Hieronder zie je met welke kwaliteiten Yin en Yang hebben.

Yin
Onder Maan
Koud Zwart
Water Donker
Vrouwelijk Passief
Haat Stilte

 

Yang
Boven Zon
Warm Wit
Vuur Licht
Mannelijk Agressief
Liefde Beweging
  

Het betekent vooral dat tegenpolen elkaar aantrekken en goed samen werken. Deze tattoo zou ik misschien wel samen met een goede vriendin willen nemen!

daisytattooss

Madeliefje

Madeliefjes zijn mijn favoriete bloemen. Om eerlijk te zijn heb ik alleen hiervan nog geen mooi ontwerp gevonden. Blijkbaar betekent het reinheid en maagdelijkheid.

Treetattooss

(aspen) Tree

Deze tattoo’s vind ik er zo gaaf uit zien! Bomen tattoos staan voor kracht. Vooral aspen trees vind ik heel mooi en dan vooral om de betekenis. Het betekent namelijk een positief eind aan iets, dat je bijvoorbeeld ergens overheen bent gekomen. Deze tattoo vind ik vooral mooi op de zijkant van de rug.

Ik ben er nog steeds niet uit of ik een tattoo wil. Als ik er één neem zou mijn eerste een halve maan op mijn voet zijn denk ik.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *