The celebrity tag

tayrtay

Ik zag deze tag laatst op Teske haar blog en vond het eigenlijk wel een leuke en interessante tag!

Welke celebrity zou je willen zijn?

Ik denk niet dat ik echt een celebrity zou willen zijn. Ik zou denk ik echt gek worden van al die gillende mensen en überhaupt zoveel mensen steeds om me heen. Dat je niet eens meer normaal de straat over kan zonder paparazzi achter je aan. Of alle gekke roddels die over je verteld worden. Dat lijkt me totaal niet fijn. Het lijkt me wel heel gaaf om bijvoorbeeld Taylor Swift te zijn, dat je voor duizenden mensen staat te zingen en je ze een geweldige avond bezorgd. Het lijkt me sowieso heel gaaf om muziek te maken en daar ook nog van te kunnen leven! Het lijkt me ook heel gaaf, maar aan de andere kant ook lastig, om een voorbeeld te zijn voor anderen. Je wilt toch het goede voorbeeld geven, zou ik dan hebben, maar je wilt ook jezelf blijven, dat lijkt me aardig lastig.

Welke celebrity zou je níet willen zijn?

Ik denk iemand zoals Amanda Bynes, die helemaal doorgeslagen is. Niemand wilt zo eindigen toch? Niet dat ik het heel gek vind dat sommige celebrity er niet meer tegen kunnen hoor. Ook zou ik denk ik geen Kardashian willen zijn. Door hun realityshow worden ze maandenlang gevolgd met camera’s en ik zou me dan wel ongemakkelijk voelen.

Met welke celeb zou je willen daten?

Harry Styles! Daar hoef ik niet eens over na te denken.

harry

Áls je plastische chirurgie zou doen, wat zou je dan laten doen?

Ik zou helemaal niets laten doen. Ik ben niet per se tegen plastische chirurgie, maar ik vind het vaak wel heel erg zonde. Als je ergens heel erg onzeker over bent of bijvoorbeeld helemaal geen tieten hebt dan begrijp ik het wel. Ik heb zelf niet iets wat ik zou willen veranderen aan mijn uiterlijk. Ik zou wel graag mijn oksels willen laten laseren, zodat ik niet meer hoef te scheren! Dat is niet echt plastische chirurgie, maar als een celebrity ben heb ik waarschijnlijk wel het geld ervoor!

Van welke celeb was je fan als kind?

Blijkbaar was ik fan van Shakira? Heel lang geleden toen ik nog heel veel cd’s had, vond ik opeens heel veel cd’s van Shakira. Mijn ouders gaven me blijkbaar altijd een cd van haar voor mijn verjaardag, maar ik weet er echt niets meer van!

Had je posters boven je bed van hem/haar?

Nee, ik had op een gegeven momenten wel posters in mijn kamer hangen, maar ik weet niet meer van wie.

Op welke celebrity vind je jezelf lijken?

Op niemand eigenlijk! Iemand heeft wel eens gezegd dat ik op Alison Brie lijk. Ik ken haar zelf niet en zie het wel een klein beetje.. Als je haar op zoekt zie je wel gelijk hele sexy foto’s van haar.

"The Lego Movie" - Los Angeles Premiere - Arrivals

Als je over de rode loper zou gaan, voor welke kleur jurk zou je dan kiezen?

Ik heb echt geen idee. Ik denk gewoon zwart? Het lijkt me ook gaaf om een keer een hele sexy rode jurk aan te hebben!

Wat is je favoriete celebrity koppel?

Die heb ik denk ik niet? Ik houd me daar nooit echt mee bezig.

Welke celebrity zou je raad willen geven?

Ik denk niet echt dat ik celebrity raad zou kunnen geven, want ik weet totaal niet hoe het is om hun te zijn. Wel denk ik dat het handig is om na te denken voordat je wat zegt en dan vooral over anderen. Laatst hadden toch wel een aantal vrouwelijke celebrity’s ruzie door wat ze over elkaar zeiden via twitter, dat vind ik dan wel een beetje dom.Posted in Tag

One Comment

  1. Leuke tag dit! Taylor Swift zijn lijkt me inderdaad wel cool! Al zij ook altijd wel héél veel commentaar over zich heen krijgt. Op die manier is Amanda Bynes ook zo geëindigd als ze nu is, denk ik. Leuke tag! Ik ga hem over een tijdje overnemen! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *