The end of the year book tag

the end of the year book tag

Ik ben denk een beetje te laat met deze tag, want het jaar heeft nog maar 4 weken! The end of the year book tag is verzonnen door Ariel Bissett het zijn leuke vragen, dus lees snel verder wat ik nog verwacht om te lezen dit jaar!

Are there any books you started this year that you need to finish?

Ik luister op dit moment naar A tragic kind of wonderful, wat het maandboek van de boekenclub van goodreads is waar ik bij zit. En ik ben wel van plan om dat boek uit te lezen voor het einde van het jaar, want het gaat heel snel als je luistert naar een boek! Volgens mij begon ik begin dit jaar ook in Pride & prejudice en dat is het enige boek dat ik nog nooit heb uitgelezen. En ik ben bang dat ik die ook nooit uit ga lezen…

Do you have an autumnal book to transition into the end of the year?

Ik denk The raven cycle! The raven cycle begint namelijk in de lente en het laatste boek speelt zich af in de winter en om te één of andere reden voelt deze serie heel erg herfstig!

Is there a new release you’re still waiting for?

Vorige week kwam The inexplicable logic of my life uit in paperback en daar kan ik echt niet op wachten, want Aristotle and dante discover the secrets of the universe is mijn favoriete boek! En ik heb ook goede reviews gelezen van The inexplicable logic of my life.

What are three books you want to read before the end of the year?

  • The raven king
  • Dash and lily’s book of dares
  • Fantastic beasts and where to find them screenplay

Is there a book you think could still shock you and become your favourite book of the year?

Dat zou The raven king, maar ook Fantastic beasts and where to find them kunnen worden! Ik vind The raven cycle serie echt een hele leuke, unieke boekenserie en het laatste boek is vaak wel heel erg goed van een serie. Fantastic beasts and where to find them vond ik een super leuke en goede film en ik denk dat het heel leuk gaat worden om het boek te lezen.

 Have you already started making reading plans for 2018?

Het is al december dus ja! Over iets meer dan een week komt mijn winter reading list, waar ook boeken in staan die ik vooral in het nieuwe jaar wil gaan lezen. Ook maak ik begin volgend jaar een lijst met 10 boeken die ik van plan ben om in 2018 te lezen.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *