The Spotify Tag

Charelle plaatste laatst op haar blog ‘the spotify tag’. Ik vond het een hele leuke tag en besloot hem ook te doen. Sinds vorig jaar gebruik ik elke dag Spotify om muziek te luisteren. Ik gebruik het vooral om mijn favoriete albums te luisteren, maar zet ook zo af en toe een afspeellijst aan. Ook al mis ik wel het album van Taylor Swift en Adele…

Gebruik je Spotify op je telefoon of op je pc?

Ik gebruik Spotify alleen op mijn laptop eigenlijk. Ik zet het aan als ik me klaar maak ’s ochtends en ook als ik bijvoorbeeld aan mijn blog werk.

Heb je een Premium abonnement of luister je naar reclame?

Ik luister naar reclame helaas. Eigenlijk vind ik dat niet zo heel erg. Ik vind 10 euro per maand een beetje duur om alleen geen reclames te hebben. Ik vind het eigenlijk net zo als met de radio.

Maak je gebruik van de Spotify afspeellijsten?

Ja zeker! Ik vind ’t koffiehuis afspeellijst super fijn en ook ontdekte ik deze week de tea time afspeellijst van Teske. Met de kerst gebruik ik altijd de Christmas hits speellijst van digster. Ook de flying tiger afspeellijst is heel leuk! Afternoon acoustics vind ik ook erg fijn. Dag en dauw is fijn voor vroeg in de ochtend.

Wat is je favo afspeellijst?

Ik heb zojuist al mijn favorieten opgenoemd! Mijn favoriet is dan ’t koffiehuis.

Welke playlists heb je offline staan?

Geen één.

Download/koop je nog muziek op je telefoon sinds je Spotify hebt?

Ja, soms voor mijn ipod. Ik gebruik mijn ipod vaak als ik op de fiets zit.

Luister je liever naar de radio of gebruik je liever Spotify?

Spotify! Elke keer als de radio aanstaat erger ik me best wel aan het soort muziek dat er soms gedraaid wordt. Qmusic vind ik vaak wel leuk!

Gebruik je wel eens privé sessies?

Nee, ik wist niet eens wat het was tot deze vraag.

Wat is je laatst geluisterde nummer?

‘My love’ acoustic van Jess Glynne.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *