Three things tag!

Ik wilde weer eens een tag doen en kwam toen de three things tag tegen en die leek mij wel leuk! Wil je mij beter leren kennen? Lees dan snel verder!

Three things I’d never give up | Muziek, Boeken, Bono

Als ik een paar dagen geen muziek geluisterd heb word ik altijd een beetje depri. Dan luister ik even een uur lang muziek en dan kan ik er weer tegen aan! Ik heb momenten dat ik echt een week of 2 niet lees, maar uiteindelijk kan ikecht niet zonder boeken. En zonder mijn hond Bono kan ik natuurlijk ook niet!

Three favorite vegetables | Zoete aardappel, mais, kikkererwten

Elk recept met zoete aardappel vind ik lekker en ook zoete aardappel op elke manier. Mais is zo lekker zoet, fris en knapperig en kikkererwten eet ik bijna elke week wel!

Three favorite fruits | Rode druiven, lychee, meloen

Als er rode druiven zijn neem ik die altijd mee. Vaak zijn de zoeter en knapperiger dan witte druiven. Lychees zijn ook altijd zo lekker! Een keer toen ik in Oostenrijk was hadden ze lycheesap en dat was zo lekker. Meloen is altijd heel lekker in de zomer.

Three shows I watched faithfully from beginning to end |The vampire diaries, Pretty Little liars, Teen wolf

Naast Gossip girl zijn dit volgens mij de enige 3 series die ik helemaal van het begin tot het eind afgekeken heb!


Three places I want to visit inside the US | New York, Grand Canyon, Niagara falls

Over het algemeen trekt Amerika mij eigenlijk niet zo. De enige plaats die ik wel heel graag zou willen bezoeken is New York. Daarnaast zou ik dan vooral de natuur van Amerika willen zien, zoals de Grand Canyon en Niagara falls.

Three places I want to visit outside the US | Australië, Noorwegen, Azië

Ik wil al zolang ik mij kan herinneren naar Australië. Ik wil namelijk heel graag Koala’s in het wild zien! Ik ben al in Denemarken en Zweden geweest, maar Noorwegen lijkt me helemaal mooi. Ik zou graag naar Azië willen, omdat ik heel graag een keer zo’n mooie tempel zou willen bezoeken.

Three things I always have with me | Haarelastiekje, Telefoon, lippenbalsem

Three qualities I like about myself | Begripvol, eerlijk, Loyaal

Three qualities I dislike about myself | Stressvol, onzeker, lui

Three most recent movies watched | Red Sparrow, Avicii true stories, The death cure

Van Red Sparrow en Avicci True stories komen nog reviews online eind deze maand. In mijn laatste recently wachted kan je mijn review van The death cure en nog meer films lezen.

Three things that are always in my car | Ik heb geen auto…

Three most recent phone calls were to/from | Mijn moeder, beste vriendin, mijn oma

Ik bel dus eigenlijk nooit, ik whatsapp veel liever en naast deze 3 personen bel ik alleen soms ook nog met mijn broer.

Three books I read and loved in high school | Extremely loud & extremely close

Ik kan er eigenlijk nog maar één herinneren. Toen ik op de middelbare zat las ik niet echt helaas.

Three most often used makeup products | Catrice glam & doll mascara, Essence make me brow, Sleek face form palette in light

Three pet peeves | Mensen die altijd te laat zijn, ongevraagd advies geven, alleen over zichzelf praten

Ik ben zelf altijd te vroeg, dus dan is het nog vervelender als de ander altijd te laat is. Ongevraagd advies komt altijd betweterig over. Ik hoef niet per se over mijzelf te praten, maar het is heel vervelend als iemand altijd alleen maar over zichzelf praat en dan vaak ook nog over alleen maar negatieve dingen.

Three things that make me laugh | Mijn familie, Mijn vrienden, mijn hond

Ik kan dus echt niet tegen comedy, want of ik begrijp de humor niet of ik vind het gewoon echt niet grappig.

Three things that make me cry | Muziek, films/series, dierenleed

Ik heb dus zelden dat ik moet huilen bij boeken! Ik heb denk maximaal 5 keer gehuild bij een boek.

Posted in Tag

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *