Top 10 beste films die ik zag in 2017

beste films

De volgende 3 dagen, dus vandaag, donderdag en vrijdag laat ik jullie mijn top 10 beste films, albums en boeken van 2017 zien! En vandaag laat ik jullie mijn favoriete films zien die ik in 2017 gezien heb. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit jaar niet echt veel hele goede films heb gezien. Jammer! Zeker in tegenstelling tot vorig jaar, want vorig jaar heb ik echt veel leuke en goede films gekeken. Alsnog een topt 10 beste boeken van 2017 van mij. Ze staan wel in een volgorde, maar dat is alsnog een beetje random, omdat ik het moeilijk vond om ze in een volgorde te zetten deze keer.

10. Jungle book

Jungle book was vroeger nooit echt mijn favoriete Disney film en ik heb hem daarom ook niet zo vaak gezien. Ik hoorde goede verhalen over de live action movie van jungle book en vooral over het goede acteerwerk van het jongetje die mowgli speelt. En daar ben ik het zeker mee eens! Super knap hoe hij acteert in deze film, want hij kon de dieren natuurlijk helemaal niet zien. Ik weet ook nog dat ik het begin heel erg schattig vond!

9. Inferno

Ik vond dit best wel een goede film. Het is het derde vervolg van The davinci code en ik vind die films best wel gaaf! Elke film met Tom Hanks is eigenlijk wel goed. Ik vond het niet de beste van de drie films, want ik vond hem best wel voorspellend. Alsnog een goede film!

8. Doctor strange

Deze film heb ik echt met veel plezier gekeken. Ik weet het niet zeker, maar dit is denk ik de eerste Marvel film die ik ooit gezien heb. Ik dacht dat het nooit echt iets voor mij zou zijn, maar vond dit toch wel een leuke film! Ik vond de actie en magie in de film heel leuk en ook de humor kon ik waarderen. Ik vond wel dat de humor soms net iets te veel was, waardoor de spanning een beetje van de film af ging. Ben nu zeker benieuwd naar andere Marvel films!

7. the book of love

Ik vond dit zo’n schattige film! Ten eerste speelt Maisie Williams erin. Een vriend raadde deze film aan en het is echt een beetje zo’n undercover film die niemand kent, maar ik vind het echt een aanrader! Vond het een super mooi verhaal, met leuke humor!

6. la la land

La La land zag je overal voorbij komen vorig jaar en ik moest hem wel kijken. Het begin deed mij heel erg denken aan Grease, maar de rest van de film lijkt helemaal niet op Grease. Ik houd van Emma Stone en ook van Ryan Gosling en het acteerwerk was echt super! Ik vond de muziek heel gaaf! De film gaat over jazz muziek en daar houd ik van. Veel mensen vonden denk ik het einde niet zo leuk, maar ik kan zo’n einde altijd wel waarderen.

5. okja

Door deze film ben ik vegetariër geworden, dus heb je nog een extra duwtje nodig om vegetariër te worden dan moet je echt deze film kijken. Bij mij komt er geen vlees meer in! Ik vond de film best wel goed in elkaar gezet. Op het begin komt de film over als een beetje een kinderfilm, maar er zit heel veel actie in! Er zit ook een beetje humor in, maar het is ook vooral een hele zielige en ook best een heftige film soms. Echt een aanrader!

4. Suite Française

Ik houdt normaal niet van oorlogsfilms, maar dit soort oorlogsfilms vind ik wel leuk. Het is officieel een boek dat geschreven is door iemand tijdens de oorlog en die later gevonden werd door haar dochter, maar het boek was nog niet af, maar is toch uitgebracht! Ten eerste was het acteerwerk onwijs goed. Ik vind het altijd leuk als een film afspeelt in een andere tijd. Veel meer kan ik niet zeggen eigenlijk, behalve dat ik net als bij la la land het einde eigenlijk wel kon waarderen!

3. Nerve

Nerve keek ik ergens begin dit jaar en ik vond deze film zo leuk! Het houdt je echt in zijn greep en de acteurs zijn goed! Ook speelt Machine gun kelly in deze film en door deze film én bad things heb ik hem ook ontdekt. Ik vind hem eigenlijk best wel een goede acteur en er komt volgend jaar een Netflix film uit met MGK erin! Deze film vond ik onwijs spannend en fascinerend!

2. The edge of seventeen

Dit is best wel een populaire film die vorig jaar uitkwam. Het is een komedie drama met Hailee Steinfeld in de hoofdrol. Ik vond eerst Hailee niet zo leuk, maar ik ga haar steeds leuker vinden en ze is live trouwens heel erg goed! Het verhaal is misschien niet zo heel boeiend, maar de karakters maken deze film en Nadine is een interessant personage. Ik vond vooral  Mr. Bruner onwijs leuk! Woody Harrelson vind ik sowieso een hele goede en leuke acteur.

1. Allied

Marion Cotillard is één van mijn meest favoriete actrices, dus toen ik zag dat ze in deze film speelde en ook nog eens samen met Brad Pitt moest ik deze film zien. Dit is weer zo’n oorlogsfilm die ik wel leuk vind. Het verhaal vond ik onwijs leuk om te zien en je leeft echt mee met de hoofdpersonages. Het einde is onwijs sad, maar zo mooi!

Wat is jouw favoriete film die je in 2017 zag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *