Top 10 boeken wishlist van dit moment

boeken wishlist

Ik lees ongeveer 4/5 boeken per maand op dit moment en vandaag heb ik een boeken wishlist van 10 boeken die ik deze 2/3 maanden wil gaan lezen. Ik bestel boeken de maand voordat ik ze wil lezen. Ik vind het anders zonde van mijn geld en heb ik straks boeken jarenlang in mijn boekenkast liggen. Het zijn vooral veel contemporary boeken, omdat ik die het liefst lees in de zomer.

since-youve-been-gone

Since you’ve been gone – Morgan Matson

Ik las laatst Amy & Rogers epic detour uit van Morgan Matson en dat vond ik een heel erg leuk boek! Ik wil alle boeken gaan lezen van Morgan Matson. Since you’ve been gone gaat over Emily. Haar beste vriendin Sloane verdwijnt vlak voor de zomervakantie en laat een lijst achter voor Emliy. Op die lijst staan allemaal dingen die Emily moet doen die zomervakantie.

the-unexpected-everything-9781471146145_hr

The unexpected everything – Morgan Matson

Dit is het nieuwste boek van Morgan Matson. Door de voorkant wil ik dit boek al lezen. Zo leuk met die hondjes! En er komen dus ook honden voor in het boek! Het gaat over Andie. Haar vader is een politicus en er is een schandaal en ze moet heel de zomer bij haar vader wonen. Haar zomer pakt anders uit dan dat ze gedacht had en ze neemt een baan als hondenruitlaatster. Dit boek lijkt me zo geweldig!

81guarqll8l-_sl1500_

I’ll give you the sun – Jandy Nelson

Dit boek wil ik al heel erg lang lezen. Het gaat over Jude en Noah. Ze zijn een tweeling en ze waren altijd heel erg close. Op een gegeven moment gebeurd er iets waardoor ze niet meer zo close zijn.. Dit boek lijkt mij heel erg emotioneel en mooi!

71VAAthQU-L

Finding Audrey – Sophie Kinsella

Finding Audrey is geschreven door Sophie Kinsella. Vroeger las ik nog wel eens boeken van haar, maar nu eigenlijk niet meer. Finding Audrey gaat over Audrey die  een angststoornis heeft en daarvoor naar een psycholoog gaat. Ze ontmoet ook een jongen waarmee ze goed kan praten. Dit boek moet vooral heel erg grappig zijn, ook al gaat het over een zwaar onderwerp.

cvr9781471125676_9781471125676_hr

Slammed – Colleen Hoover

Slammed is ook zo’n boek dat ik al een tijdje wil lezen. Het is New Adult, waar ik niet mega fan van ben, maar ze zeggen dat het een goed boek is om in de New adult genre te komen. Het gaat over de achtienjarige Layken. Haar vader is net overleden en ze probeert er voor haar moeder en broertje te zijn. Will Cooper is haar nieuwe buurjongen en ze worden verliefd.. Ze komen achter een geheim wat hun relatie moeilijk maakt.

thingwweknowbuheart

Things we Know by heart – Jessi Kirby

Dit boek gaat over Quinn Sullivan. Haar vriendje is overleden en hij heeft veel van zijn organen gedoneerd. Quinn gaat opzoek naar de persoon die zijn hart heeft gekregen… Dit boek lijkt mij zo mooi! Van alle boeken uit dit lijstje, wil ik dit boek denk ik het liefst lezen.

the-perks-of-being-a-wallflower-review

The perk of being a wallflower – Stephan Chbosky

Dit is echt zo’n boek wat bijna iedereen gelezen heeft. Ik heb wel de film gezien en die vond ik heel erg leuk! Het gaat over Charlie en veel meer weet ik niet zo goed te vertellen. Hij is een freshman en een ‘muurbloem’. Hij valt dus niet op. Het boek is in brieven geschreven, waar ik meestal niet zo’n fan van ben, maar ik wil hem wel graag lezen.

71ZlxOeCx4L

Attachment – Rainbow Rowell

Dit is een new adult boek van Rainbow Rowell. Ik heb al haar Young Adult boeken gelezen en die vind ik heel erg leuk! Attachment gaat over Lincoln die e-mails controleert. Hij leest de E-mails van twee collega’s en hij wordt verliefd op één van hen… Dit boek lijkt me onwijs schattig!

Cress_Cover

Cress – Marissa Meyer

Ik wil tussendoor The lunar chronicles verder gaan lezen. Ik heb Cinder al gelezen en ik heb Scarlet al thuis liggen. Cress is het derde boek en is een retelling van Rapunzel!

TBC_cover

The bane chronicles – Cassandra Clare

Ik vond the mortal instruments en vooral the infernal devices onwijs leuk en één van mijn favoriete personages is Magnes Bane. In dit boek zitten 11 korte verhalen over Magnes Bane zijn verleden en volgens mij ook van zijn toekomst. Dit lijkt mij zo leuk!

Welke boeken staan op jouw wishlist?

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *