TV series waar ik nog niet aan toegekomen ben

TV serie

Ik ben gek op series kijken en kijk er daardoor ook echt veel te veel. Daardoor wil ik niet aan nieuwe series beginnen, maar er zijn er toch een paar die ik heel graag wil zien. Het enige goede als een TV serie zou stoppen is dus dat ik aan een nieuwe serie kan beginnen!

younger_cast_interview_march-jpg

Younger

Deze serie is sinds vorig jaar op tv, dus ook nog vrij nieuw. Om heel eerlijk te zijn is de enige reden dat ik deze serie wil kijken, omdat Hilary Duff erin speelt. Ik vond haar vroeger geweldig en heb alle films gezien waarin ze speelt. De serie gaat over Liza die een veertigjarige alleenstaande moeder is en op zoek is naar een nieuwe baan. Ze komt erachter dat het niet zo makkelijk gaat. Daarom neemt ze een make over zodat ze zich als 26 jarige voor kan doen. Ik weet niet zo goed wat ik moet verwachten en het is ook niet het soort serie dat ik normaal kijk, maar ik heb wel veel goede reviews gehoord!

mgid-ao-image-mtv

Shadowhunters

Deze serie wil ik zo graag zien! Sinds dit jaar is deze serie nieuw en het is gebaseerd op the mortal instruments boeken van Cassandra Clare. Op dit moment lees ik deze serie en ik moet alleen de laatste 2 boeken lezen en dan ga ik beginnen aan de tv serie! Ik ben zo benieuwd, ook al moet ik niet te hoge verwachtingen hebben. Ik heb namelijk al een keer stiekem de eerste aflevering gekeken en ik hoorde ook van andere dat je het niet te veel met de boeken met vergelijken. Ik ben al voorbereid op de cheesyness bijvoorbeeld.

why-arrow-is-not-a-green-arrow-tv-show-arrow-season-3-poster-jpeg-249567

Arrow

Arrow is sinds 2012 op tv. Ik kwam achter deze serie door Teen Wolf. De (knappe) acteur die jackson  speelt in teen wolf ging namelijk uit de serie om in Arrow te spelen en sindsdien ben ik benieuwd naar deze serie. Ik heb eerlijk gezegd geen idee waar deze serie over gaat. Ook uit de samenvatting kan ik niet zo veel opmaken, maar het ziet er wel heel erg gaaf uit!

Supernatural

Supernatural

Deze serie is al sinds 2005 op tv! Zo lang al, dan moet het wel een goede serie zijn. Ik weet ook dat heel veel mensen groot fan zijn van deze serie. Ook van deze serie weet ik niet zo goed waar die over gaat. Ik weet alleen dat het over 2 broers gaat, die naar hun vader op zoek zijn. Blijkbaar vermoorden ze ook demonen, een beetje zoals bij shadowhunters dus.

outlander

Outlander

Outlander is gebaseerd om het gelijknamige boek. Het gaat over Claire die getrouwd is en zij beland per ongeluk in het jaar 1743, waar alles anders is en ze zelfs in gevaar is. Claire wordt gedwongen om met de hoffelijk en romantische Jamie te trouwen. Dit zorgt ervoor dat ze tussen twee mannen moet kiezen die in verschillende tijdperken leven. Het klinkt heel erg gaaf en omdat ik denk dat ik toch nooit het boek ga lezen, ga ik zeker een keer de serie kijken!

makingamurderer.jpg.CROP.promo-xlarge2

Making a murderer

Deze serie kent iedereen denk ik wel. Het gaat over een man die onschuldig vast zat voor moord en later weer opgepakt werd voor moord. In de serie word uitgelegd waarom wel of niet hij weer onschuldig vast zit. Heel interessant lijkt mij deze serie. Ook niet het soort serie dat ik normaal kijk!

Heb jij een van deze series gezien en welke raad je aan?

5 Comments

  1. Ik heb van Making a Murderder de eerste twee afleveringen gezien. Het is een hele spannende serie, je kan je bijna niet voorstellen dat je een documentaire aan het kijken bent. Ik raad hem dus wel aan, maar ik moet je ook waarschuwen dat hij behoorlijk traag is. Hij duurt volgens mij in totaal 10 uur, maar dat had niet gehoeven.

  2. Ik ben helemaal weg van Younger en Arrow. Zeker de moeite waard om te kijken! Nouja vind ik toch 😉
    De actrice van Shadowhunters irriteert mij dus die heb ik snel terug afgezet.
    Succes met het kijken! 🙂 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *