Urban decay naked 2 palette dupe!

Urban decay naked 2 palette dupe

Ik vind het altijd leuk om dupes te vinden voor prijzige beauty producten. Zo heb ik bijvoorbeeld de shimmer waves van The body shop. Eigenlijk wilde ik altijd de shimmer bricks van Bobbie Brown, maar die zijn aardig prijzig en Bobbie Brown is niet dierproefvrij. Ik kwam achter deze dupe toen ik mijn Valentijns look maakte. Ik kwam erachter dat in het I heart make up death by chocolate palette 2 dupes zaten voor 2 kleuren van het Urban Decay naked 2 palette. Toen heb ik er nog meer vergeleken en het is best een goed dupe voor het Urban Decay Naked 2 palette!

Urban decay naked 2 palette dupe

Op het eerste gezicht lijkt het misschien geen dupe. Het Urban Decay palette is een stuk kleiner dan het I heart makeup palette en het design is ook helemaal anders. Ook heeft het Urban Decay palette 12 oogschaduws en het I heart chocolate palette heeft er 16. Toch als je goed kijkt zie je heel veel van dezelfde kleurtjes. Het Urban decay palette is €53,- en het I heart chocolate palette in Death by chocolate is €9,59. Toen ben ik ze gaan swatchen!

Swatches

Urban decay naked 2 palette swatches

Links urban decay – rechts I heart makeup

 • Foxy – White light
 • Half baked – Fools gold
 • Bootycall – Bring down angels
 • Chopper – Tear the wrapper

De eerste swatch is steeds van het Urban decay Palette en de swatch ernaast is van het I heart makeup palette. Van alle 12 oogschaduws heb ik voor deze eerste 4 denk ik de beste dupes! Ze lijken allemaal super veel op elkaar. Ook in het kwaliteit van de oogschaduws ziet niet zo veel verschil.

Urban decay naked 2 palette swatches

Links urban decay – rechts I heart makeup

 • Tease – Break me up
 • Snakebite – Pray for me
 • Suspect – Dipped
 • Pistol – Tease me

Bij deze 4 lijken de dupes iets minder op elkaar en ook zie je verschil in kwaliteit. Vooral bij Tease zie je dat Tease uit het urban Decay palette veel meer pigment heeft dan Break me up van het I heart chocolate palette. Bij Snakebite zie je dat Snakebite bruiner en matter is dan Pray for me. Suspect en Dipped en pistol en tease me vind ik dan weer wel goede dupes!

goedlaasts!!

Links urban decay – rechts I heart makeup

 • Verve – Set me free
 • YDK – Don’t let me go
 • Busted – Consume me
 • Blackout – All is lost

Bij deze 4 zie je vooral Don’t let me go een stuk lichter is dan YDK en dan Consume me veel paarser is dan Busted. Maar de andere zijn weer super goede dupes!

Ik vind dat dit toch wel echt een goede dupe is! Heb je niet zo veel geld dan is het I heart chocolate in Death by chocolate echt een goede Urban decay naked 2 palette dupe. Je krijgt ook nog eens meer oogschaduws! Het I heart chocolate palette is te koop bij boozyshop en de kruidvat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *